ona je bomba

MREŽA, LISICE, KORSET...: Naša popularna pevačica ZAPALILA društvene mreže fotografijom u NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZADNJU - lajkovi pljušte sa svih strana! (FOTO)

1

Komentari oduševljenih fanova ne prestaju da pristižu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ?????????? (@indy_ara_indira) on

 

Naime, Indi na novoj fotografiji pozira u krevetu u nikad provokativnijem izdanju - u uskom seksi korsetu, mrežastim čarapama i visokim štiklama na koje je zakačila policijske lisice, a lajkovi i komentari ne prestaju da pristižu.

 

- Opasno dobra! Bomba! - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Inače, Indi o borbi sa viškom kilograma često je javno govorila, pa je tako i sada nakon što je u kratkom periodu izgubila čitavih 15 kilograma, otkrila na koji način joj je to pošlo za rukom.

 

- Presrećna sam. Zahvaljujući jednoj predivnoj osobi sa kojom sam kontaktirala putem Fejsbuka, a koja živi u Palma de Majorci uspela sam da smršam više od 15 kilograma za tri meseca. Putem kamere i telefona smo sarađivale. Neko sam ko lako skine, ali i vrati kilograme, ali ovog puta sam našla pravo rešenje. Uživam u ovome, ne odričem se hrane, ne padam u nesvest... Naravno, uz zdravu ishranu bitna je i fizička aktivnost - otkrila je Indi nedavno za magazin Star.

 

 

makonda-tracker