ona je bomba

MREŽA, LISICE, KORSET...: Naša popularna pevačica ZAPALILA društvene mreže fotografijom u NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZADNJU - lajkovi pljušte sa svih strana! (FOTO)

1

Komentari oduševljenih fanova ne prestaju da pristižu!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularna pevačica Indira Aradinović Indy aktivan je korisnik društvenih mreža putem kojih sa svojim fanovima često deli fotografije iz poslovnog, ali i svakodnevnog, privatnog života.

 

Budući da je u proteklom periodu svoju figuru drastično izmenila kada je za samo tri meseca izgubila čitavih 15 kilograma, Indi ne propušta priliku da se pohvali svojim zanosnim telom.

 

Ipak, jedna od poslednjih fotografija u nizu privukla je posebnu pažnju!

 

Nastavak i fotografija na sledećoj strani...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ?????????? (@indy_ara_indira) on

 

Naime, Indi na novoj fotografiji pozira u krevetu u nikad provokativnijem izdanju - u uskom seksi korsetu, mrežastim čarapama i visokim štiklama na koje je zakačila policijske lisice, a lajkovi i komentari ne prestaju da pristižu.

 

- Opasno dobra! Bomba! - samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Inače, Indi o borbi sa viškom kilograma često je javno govorila, pa je tako i sada nakon što je u kratkom periodu izgubila čitavih 15 kilograma, otkrila na koji način joj je to pošlo za rukom.

 

- Presrećna sam. Zahvaljujući jednoj predivnoj osobi sa kojom sam kontaktirala putem Fejsbuka, a koja živi u Palma de Majorci uspela sam da smršam više od 15 kilograma za tri meseca. Putem kamere i telefona smo sarađivale. Neko sam ko lako skine, ali i vrati kilograme, ali ovog puta sam našla pravo rešenje. Uživam u ovome, ne odričem se hrane, ne padam u nesvest... Naravno, uz zdravu ishranu bitna je i fizička aktivnost - otkrila je Indi nedavno za magazin Star.

 

 

makonda-tracker