iskreno o svemu

BILA SAM U PAKLENOM KRUGU, ODBIJALA SAM DA PRIHVATIM DA IMAM PROBLEM: Pevačica priznala da je bila UŽASNUTA svojim izgledom, a onda je usledio najveći ŠOK

0

Pevačica Indira Aradinović Indi progovorila je o višku kilograma, priznajući da je u pitanju bio zdravstveni problem.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je istakla da je za protekla 4 meseca smršala 20 kilograma i da joj nije bilo teško da postigne šta želi, jer je uz sebe imala trenera i ženu koja je vodila računa o tome šta jede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on

- Bila sam u paklenom krugu. Jedan zdravstveni problem je uzrokovao drugi. Voda mi se zadržavala u organizmu, a onda sam dobila terapiju koja je isključivala lekove za izbacivanje tečnosti. Jela sam sve više, a konstantno osećala glad. Sebi sam stalno nalazila opravdanja što toliko jedem: zima, slave, rođendani. Gojila sam se, svi su me opominjali, ali ja sam odbijala da prihvatim da imam problem - rekla je Indi i dodala:

 

- Međutim, šok je usledio kada sam se jednog dana osvestila! Bila sam užasnuta svojim izgledom. Počela sam da se krijem od ljudi, povlačim u sebe, odbijam da izađem iz kuće i teram od sebe tadašnjeg dečka - kaže Indi, koja sada izgleda bolje nego ikad!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on

Ponosna na postignute rezultate, pevačica ne propušta priliku da se fotografijama svog "novog" tela pohvali brojnim pratiocima na društvenim mrežama, a komplimenti ne prestaju da pristižu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on

 

 

 

 

makonda-tracker