CENA SLAVE

GOJIM SE OD STRESA: Indira Aradinović iskreno o svojoj KILAŽI i zašto joj je titula NAJLEPŠE PEVAČICE ESTRADE odmogla u karijeri (FOTO)

2

Pevačica otkriva kakav odnos ima sa sestrom Editom, šta joj je najteže pada u karijeri i šta joj je najveća životna želja

foto: Instagram
foto: Instagram

Otkako se sa samo 19 godina pojavila na estradi sa pesmom "Bato, bre", pevačici Indiri Aradinović Indi mnogi su predviđali blistavu karijeru, a publika ju je proglasila najlepšom pevačicom na našoj estradi.

 

Sada, više od deset godina nakon estradnog debija, Indi otkriva koliko joj je titula najlepše odmogla, zbog čega je morala da se bori duplo više od svojih koleginica, ali i kako se danas nosi s negativnim komentarima na račun svoje kilaže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on

 

- Bila sam klinka kada sam snimila "Bato, bre". Imala sam samo 19 godina i s ove vremenske distance mogu reći da tada nisam bila spremna za takav hit. U ovom poslu je od suštinske važnosti da budete psihički stabilni, ali i spremni za sve što javan posao nosi, za ono što je lepo, ali i za one ružnije stvari - započinje pevačica priču za "Alo!" i priznaje da joj titula najlepše ipak i dalje znači.

 

 

- Lepim ženama je teško, pogotovo ako im kažete da su nekada važile za najlepše. Lepota nosi mnogo tereta sa sobom, bez obzira na to kojim poslom se baviš. Ako si lep, moraš se boriti duplo više. Treba da se dokazuješ, da budeš spreman na prozivke i provokacije. To će vam potvrditi mnoge moje koleginice, koje su doživele slične stvari kao ja - kaže pevačica, koja se u poslednje vreme bori protiv viška kilograma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on

 

- Nije prijatno biti u mojoj koži, jer se nisam ugojila od lepih kolača, što se kaže. Kada dobijem višak kilograma, to je zbog stresa, jer se bavim emocionalno i psihički iscrpljujućim poslom. Ali, nikada nisam klonula duhom. Celi život je borba, nema "neću" i "ne mogu". Poenta je u tome koliko brzo ustaneš, a ne koliko puta padneš. Sve ima svoje vreme, a kada sam bila mlađa, možda nisam imala ovu pamet. Sada imam komplet - kaže pevačica i dodaje

 

- Najveća želja mi je da budem majka, da imam porodicu i supruga, a ne da mi samo karijera bude na prvom mestu. Trenutno je to tako, sama živim, sama se izdržavam i tako će biti dok ne sretnem pravog muškarca - kaže lepa pevačica.

 

Kakav odnos Indira ima sa svojom sestrom Editom saznajte na sledećoj strani.

makonda-tracker