ovo sigurno niste znali

NJENO PRAVO IME NIJE MEGAN, A U OVOJ SUSEDNOJ ZEMLJI JE UŽIVALA DOK NIJE POSTALA DEO KRALJEVSKE PORODICE: Ove zanimljivosti iz života vojvotkinje od Saseksa malo su poznate javnosti, a neke će vas potpuno IZNENADITI!

0

Dok javnost željno iščekuje radosne vesti iz kraljevske porodice, kada će biti i zvanično potvrđeno da je Megan Markl na svet donela svoje prvo dete, mi vam donosimo 10 zanimljivosti i činjenica iz života vojvotkinja od Saseksa, a neke od njih potpuno će vas iznenaditi!

foto: Profimedia


7. Obožava putovanja

 

I pre nego što je počela da obilazi svet kao vojvotkinja od Saseksa, Megan je obožavala putovanja i u sopstvenoj režiji.

 

- Obožavam putovanja! U proteklom periodu bila sam u Vijetnamu koji sam obilazila biciklom, zatim na kampovanju na Novom Zelandu, obišla sam čitavu obalu Hrvatske, kao i sva hrvatska ostrva. Uvek sam u pokretu - ispričala je Megan za magazin Marie Claire 2013. godine.


8. Obožava treninge na otvorenom

 

Njena fitnes rutina je izbalansirana, a obično predstavlja kombinaciju trčanja i joge.

 

- Budući da sam odrastala u Kaliforniji, obožavam da treniram na otvorenom, a posebno volim trčanje. Osim toga često radim jogu, i smatram da je najvažnije pronaći balans.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker