ovo sigurno niste znali

NJENO PRAVO IME NIJE MEGAN, A U OVOJ SUSEDNOJ ZEMLJI JE UŽIVALA DOK NIJE POSTALA DEO KRALJEVSKE PORODICE: Ove zanimljivosti iz života vojvotkinje od Saseksa malo su poznate javnosti, a neke će vas potpuno IZNENADITI!

0

Dok javnost željno iščekuje radosne vesti iz kraljevske porodice, kada će biti i zvanično potvrđeno da je Megan Markl na svet donela svoje prvo dete, mi vam donosimo 10 zanimljivosti i činjenica iz života vojvotkinja od Saseksa, a neke od njih potpuno će vas iznenaditi!

foto: Profimedia
foto: Profimedia


1. Pohađala je žensku katoličku školu

 

Megan Markl pohađala je žensku katoličku školu, ali, kako je navela, njeni školski dani nisu bili nimalo "glamurozni".

 

- Samo zamislite moju kovrdžavu kosu, razmak između zuba i malenu školsku uniformu - prisetila se jednom prilikom vojvotkinja od Saseksa.


2. Njeno ime je zapravo Rejčel

 

Iako je širom sveta poznata pod imenom Megan, to je zapravo njeno drugo ime, dok je rođena pod imenom Rejčel Megan Markl.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: EPA / Andy Rain


3. Slobodno vreme provodila je na setu popularne serije

 

Otac Megan Markl bio je direktor rasvete i fotografije u poznatoj seriji "Married...with children".

 

- Svakog dana nakon škole bila sam na setu, što je za jednu devojčicu iz katoličke škole bio veoma zabavno mesto za odrastanje - navela je jednom prilikom Megan.

 

4. Megan i Hari su daleki rođaci

 

Ukoliko se pozabavite istraživanjem njihovih porodičnih stabala, doći ćete do zaključka da su princ Hari i njegova supruga Megan zapravo daleki rođaci.

 

Naime, krvnu vezu sa kraljevskom porodicom Megan duguje precima sa očeve strane, koji su živeli u kasnom 15. veku. Istraživač Istorijskog genealoškog društva Nove Engleske došao je do otkrića da je verenica britanskog princa Harija Megan Markl direktni potomak engleskog kralja Edvarda Trećeg i da su ona i Hari rođaci u 17. kolenu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

5. Veliki je ljubitelj hrane


Megan je jednom prilikom priznala da je lik Rejčel koji je tumačila u seriji “Suits” kreiran prema detaljima iz njenog života, a otuda i Rejčelina opsesija hranom.


- Moj lik u seriji je ljubitelj hrane upravo zato što i ja to jesam privatno. Uvek sam u potrazi za novim restoranimna, ali i novim receptima - izjavila je Megan, a zatim priznala da, poput pravog profesionalca, obrok može napraviti doslovno ni iz čega.


- Mogu da napravim idealan obrok bukvalno ni iz čega! - ponosno je istakla Megan.

 

 

6. Ima "najpoželjniji" nos

 

Nos vojvotkinje od Saseksa godinama unazad jedan je od najčešćih zahteva na klinikama za estetsku hirurgiju u Holivudu.

 

- Pacijenti sve češće dolaze i zahtevaju "nos Megan Markl" - kaže estetski hirurg Stiven Grinberg, tvrdeći da je Megan zasigurno na prvom mestu po zahtevima pacijenata, dok su odmah za njom sestre Kardašijan.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia


7. Obožava putovanja

 

I pre nego što je počela da obilazi svet kao vojvotkinja od Saseksa, Megan je obožavala putovanja i u sopstvenoj režiji.

 

- Obožavam putovanja! U proteklom periodu bila sam u Vijetnamu koji sam obilazila biciklom, zatim na kampovanju na Novom Zelandu, obišla sam čitavu obalu Hrvatske, kao i sva hrvatska ostrva. Uvek sam u pokretu - ispričala je Megan za magazin Marie Claire 2013. godine.


8. Obožava treninge na otvorenom

 

Njena fitnes rutina je izbalansirana, a obično predstavlja kombinaciju trčanja i joge.

 

- Budući da sam odrastala u Kaliforniji, obožavam da treniram na otvorenom, a posebno volim trčanje. Osim toga često radim jogu, i smatram da je najvažnije pronaći balans.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

9. Bliska je prijateljica Serene Vilijams

 

Serena i Megan upoznale su se na jednom događaju 2014. godine i već nakon prvog susreta postale su jako bliske.

 

- Istih smo godina, obe obožavamo ljute soseve i modu, ali ono što nas je najviše povezalo jeste naša zajednička vera u prevazilaženje sopstvenih očekivanja i beskrajna ambicija - izjavila je Megan.


10. Bila je Harijev "plus 1" na venčanju Vilijama i Kejt

 

Na samom početku njihovog zabavljanja, princ Hari navodno je vozio preko 100 kilometara kako bi doveo svoju dragu na kraljevsko venčanje svog brata Vilijama i vojvotkinje Kejt.

 

 

makonda-tracker