ovo sigurno niste znali

NJENO PRAVO IME NIJE MEGAN, A U OVOJ SUSEDNOJ ZEMLJI JE UŽIVALA DOK NIJE POSTALA DEO KRALJEVSKE PORODICE: Ove zanimljivosti iz života vojvotkinje od Saseksa malo su poznate javnosti, a neke će vas potpuno IZNENADITI!

0

Dok javnost željno iščekuje radosne vesti iz kraljevske porodice, kada će biti i zvanično potvrđeno da je Megan Markl na svet donela svoje prvo dete, mi vam donosimo 10 zanimljivosti i činjenica iz života vojvotkinja od Saseksa, a neke od njih potpuno će vas iznenaditi!

foto: Profimedia

5. Veliki je ljubitelj hrane


Megan je jednom prilikom priznala da je lik Rejčel koji je tumačila u seriji “Suits” kreiran prema detaljima iz njenog života, a otuda i Rejčelina opsesija hranom.


- Moj lik u seriji je ljubitelj hrane upravo zato što i ja to jesam privatno. Uvek sam u potrazi za novim restoranimna, ali i novim receptima - izjavila je Megan, a zatim priznala da, poput pravog profesionalca, obrok može napraviti doslovno ni iz čega.


- Mogu da napravim idealan obrok bukvalno ni iz čega! - ponosno je istakla Megan.

 

 

6. Ima "najpoželjniji" nos

 

Nos vojvotkinje od Saseksa godinama unazad jedan je od najčešćih zahteva na klinikama za estetsku hirurgiju u Holivudu.

 

- Pacijenti sve češće dolaze i zahtevaju "nos Megan Markl" - kaže estetski hirurg Stiven Grinberg, tvrdeći da je Megan zasigurno na prvom mestu po zahtevima pacijenata, dok su odmah za njom sestre Kardašijan.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker