ovo sigurno niste znali

NJENO PRAVO IME NIJE MEGAN, A U OVOJ SUSEDNOJ ZEMLJI JE UŽIVALA DOK NIJE POSTALA DEO KRALJEVSKE PORODICE: Ove zanimljivosti iz života vojvotkinje od Saseksa malo su poznate javnosti, a neke će vas potpuno IZNENADITI!

0

Dok javnost željno iščekuje radosne vesti iz kraljevske porodice, kada će biti i zvanično potvrđeno da je Megan Markl na svet donela svoje prvo dete, mi vam donosimo 10 zanimljivosti i činjenica iz života vojvotkinja od Saseksa, a neke od njih potpuno će vas iznenaditi!

foto: EPA / Andy Rain


3. Slobodno vreme provodila je na setu popularne serije

 

Otac Megan Markl bio je direktor rasvete i fotografije u poznatoj seriji "Married...with children".

 

- Svakog dana nakon škole bila sam na setu, što je za jednu devojčicu iz katoličke škole bio veoma zabavno mesto za odrastanje - navela je jednom prilikom Megan.

 

4. Megan i Hari su daleki rođaci

 

Ukoliko se pozabavite istraživanjem njihovih porodičnih stabala, doći ćete do zaključka da su princ Hari i njegova supruga Megan zapravo daleki rođaci.

 

Naime, krvnu vezu sa kraljevskom porodicom Megan duguje precima sa očeve strane, koji su živeli u kasnom 15. veku. Istraživač Istorijskog genealoškog društva Nove Engleske došao je do otkrića da je verenica britanskog princa Harija Megan Markl direktni potomak engleskog kralja Edvarda Trećeg i da su ona i Hari rođaci u 17. kolenu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker