ZRELE GODINE

ONI IMAJU PREKO 50 GODINA A DAME I DALJE UZDIŠU ZA NJIMA: Proverite koji su HOLIVUDSKI glumci na listi SEKSI ZAVODNIKA! (FOTO)

0

Navikli smo da gledamo holivudske lepotane kako u svojim 20-im i 30-im godinama pokazuju svoje mišiće u uzbudljivim akcionim filmovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruiseoffcial) on

 

Tom Kruz i sa 56 godina snima scene za koje drugi glumci obično koriste kaskadere. Visio je s aviona, popeo se na najvišu zgradu na svetu, skakao padobranom sa skoro 10 hiljada metara. Bio je povređen bezbroj puta, ali ne odustaje. Uz sebe na putovanjima uvek ima mobilnu teretanu koju naziva "pećinom bola".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

 

Gromada koju smo zavoleli kao Dominika Toreta u "Fast & Furious" franšizi i u 51. godini može da se pohvali zavidnom formom. Vin Dizel je jedna od najpopularnijih osoba na društvenim mrežama, a s vremena na vreme obožavaoce obraduje i fotografijama ili snimcima iz teretane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jackie Chan (@jackiechan) on

 

Čovek koji je snimio preko 150 filmova u Hong Kongu i Holivudu, i sa 64 godine jedan je od najvećih kaskadera u istoriji kinematografije. Iako je 1986. godine nedelju dana bio u komi, ništa nije uspelo da ga spreči da nastavi sa svojim vratolomijama. 2012. godine ušao je u Ginisovu knjigu rekorda za "najviše zasluga u jednom filmu" i "najviše kaskaderskih scena od strane glumca".

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker