ZRELE GODINE

ONI IMAJU PREKO 50 GODINA A DAME I DALJE UZDIŠU ZA NJIMA: Proverite koji su HOLIVUDSKI glumci na listi SEKSI ZAVODNIKA! (FOTO)

0

Navikli smo da gledamo holivudske lepotane kako u svojim 20-im i 30-im godinama pokazuju svoje mišiće u uzbudljivim akcionim filmovima.

VIN DIZEL
VIN DIZELfoto: Promo

 

Navikli smo da gledamo holivudske lepotane kako u svojim 20-im i 30-im godinama pokazuju svoje mišiće u uzbudljivim akcionim filmovima.

 

Međutim, šta kada uđu u poznije godine?

 

Ovo su najzgodniji muškarci Holivuda koji imaju preko 50 godina i još uvek svojim izgledom osvajaju ženska srca širom planete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham) on

 

Džejson Statam ove godine puni 52 godine, u vezi je sa Viktorijinim anđelom, Rouzi Hantington-Vajtli, s kojom ima dvogodišnjeg sina. Njegova svetska slava počela je filmom "Transporter", a nastavila se filmovima "The Expendables" i "Fast & Furious", kao i komedijom "Spy". Uvek u dobroj formi, Statama ćemo ove godine gledati u devetom nastavku filma "Fast & Furious" pod nazivom "Hobbs and Shaw".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 

Holivudski veteran i sa 72 godine nastavlja da glumi i naravno, trenira. Protekle godine smo ga gledali u ulozi trenera u drugom delu filma "Creed", a uskoro možemo da ga očekujemo i u petom nastavku čuvenog Ramba, kao i u "The Expendables 4".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donnie Yen (@donnieyenofficial) on

 

Doni Jen (55) je azijska zvezda poznata po ulozi u filmu "Star Wars: Rogue One", kao i drugom delu filma "Pritajeni tigar, skriveni zmaj". Poznavalac je velikog broja borilačkih veština poput tai čija, hapkida, tekvondoa, karatea, džudoa...

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker