ovo niko nije očekivao!

BILI SMO U ČUDU DA TAKVA ŽENA POSTOJI: Komšije otkrile POTPUNO NEPOZNATE detalje o našoj estradnoj zvezdi - IZNENADIĆETE SE kada čujete kako se ophodi prema njima!

4


Na javnoj sceni je već decenijama, a detalji iz njenog privatnog života malo su poznati javnosti

foto: Dragan Kadić


Komšije kažu da Nada nikad nije sebe predstavljala kao zvezdu.

 

- Znamo nekad i da se posvađamo, ali za dan-dva se pomirimo. Nisu to uvrede nego više ubeđivanja. Nije zlopamtilo, više priča i gunđa nego što se ljuti. Prođe nju začas bes jer je dobra žena - ističe komšinica Taca.

 

Mladog slikara Damira Rada sreli smo u Nadinoj zgradi, a on nam je rekao da joj je upravo pomogao da se spremi za jedan nastup.

 

- Pomogao sam joj malo oko stajlinga i u narednom periodu ću joj pomagati. Nada i ja imamo zajedničke rituale i svakog dana se viđamo. Lojalan je prijatelj i brižna je, pa ako se ne vidimo u toku dana, obavezno me pozove uveče da pita kako sam. Generacijski jaz između nas uopšte se ne primećuje jer Nada je mlada duhom. Ume da bude vedrija čak i od mene koji sam tridesetak godina mlađi od nje. Kuva za komšije i prijatelje i još nam peva usput - ispričao je Damir.

 

U Nadinom komšiluku upoznali smo i mladi bračni par Natašu i Igora.

 

- Ostajali smo po ceo dan na poslu kad smo se pre četiri godine doselili ovde. U 11 sati uveče bismo se vraćali. Jedne večeri kad smo izgladneli kao vukovi, ispred vrata nas je dočekala šerpa sa toplom večerom. To je nam je Nada ostavila. Bili smo u čudu da takva žena postoji - ispričala je Nataša.

 

U komšiluku Topčagićeve saznali smo i da ona svakog jutra loži vatru u podrumu zgrade odakle je sprovedeno grejanje u njen stan.

 

- Prvo založi vatru ranom zorom, a onda izvede kucu napolje u šetnju, pa onda ide do Zelenjaka na pijacu. Tamo je svi znaju i nude joj svašta, i što joj treba i što joj ne treba - ispričao nam je jedan fotograf koji stanuje u Nadinoj zgradi.

 

 

makonda-tracker