SVE ZNAJU

Dušu mu je KIDALA: Komšije otkrile kakav su odnos imali Vuk Kostić i Jelisaveta (FOTO)

0

Retko koga na javnoj sceni komšiluk hvali kao popularnog glumca Vuka Kostića, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog sudara koji je imao sa motociklistom.

foto: Story press
foto: Story press

 

Kako Vuk veoma malo priča o privatnom životu, rešili smo da se o njegovom životu raspitamo na Crvenom krstu, gde ima stan u kojem živi sa majkom.

 

U obližnjoj krojačkoj radnji radi i gospođa Milena.

Vuk je vrlo brižan sin i najbolji je primer kako treba voleti i ceniti mamu. Njegova mama je velika dama. Nekoliko puta dnevno šeta kuce. Ima ih čak tri. Vuk ima i svoj momački kutak negde gde provodi vreme sa devojkom i prijateljima, ali ne zaboravlja da ima majku. Njegov stariji brat koji već neko vreme živi u inostranstvu takođe je divno dete i pravi lepotan. Obojica liče na oca - ispričala nam je šnajderka, i pokazala jastučić za igle napravljen u obliku šeširića, koji je dobila na poklon od Vukove majke.

 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

Onako ženski, komentarišući šta zna, ali i šta sluti, plavooka šnajderka se dotakla i Vukovih izbora kad je ljubav u pitanju.

 

 

 

 

 

 

 

 Volim što se ona njegova glumica udala jer ga je užasno namučila, dušu mu je kidala. Ova nova je prava lepotica - kaže ona, i prisetila se jedne situacije u kojoj joj se Jelisaveta, bivša devojka, posebno zamerila.

Jednom ju je čekao sat vremena da dođe. On je niz ulicu išao besomučno dok je nije dočekao. Kad je napokon stigla, besan ju je pitao: „Pa pobogu gde si ti, čitav sat te čekam”, a ona se samo smejala i bacila mu se u zagrljaj i poljubila ga. Ženski namazano je postupila - ispričala je Milena.

 

makonda-tracker