KAD PROGOVORI KOMŠILUK

OVAKVE IH JOŠ NISTE UPOZNALI: Evo šta komšije kažu o Ivanu Bosiljčiću i Jeleni Tomašević

1

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić odaju utisak skladnog para među kojima ne postoje nesuglasice.

foto: glossy
foto: glossy

Jeleninu mirnu prirodu publika je mogla da vidi i kroz žiriranje u "Pinkovim zvezdicama", dok je Ivanov karakter uvek bio blag. Da li je to zaista tako ili su oboje samo dobri imidž majstori, otkrili su njihovi susedi.

 

Naime, Jelena i Ivan žive u stanu koji se nalazi blizu centra Beograda, u kome odgajaju sedmogodišnju naslednicu Ninu. Komšinica i radnica u obližnjoj trafici otkrila je da zapravo ne zna ko bi za Jelenu i Ivana imao nešto negativno da kaže, jer su po njenom mišljenju oni komšije koje bi svako poželeo.

Pored toga što sam zaposlena malo ispod njihove zgrade, i živim u blizini, pa se ne znamo samo iz trafike. Zaista su ljubazni i nasmejani, nemam reč lošu za njih da kažem. Kad dođu da pazare, Ivan uvek kupuje pakete vode, a Jelena sitnice, grickalice, cigarete i tako to. Srećem ih po kraju, mada gotovo svuda idu kolima ili taksijem. Umeju da prošetaju u nabavku, odu nekad i do pijace, a prema svima su ljubazni. Mislim da nema osobe koja živi u blizini a koja će vam nešto loše reći ni za Jelenu ni za Ivana - otkrila je radnica u trafici prošle godine za Blic.

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker