ne gubi vreme

Ostaćete bez daha: Naša popularna pevačica će uzeti VELIKU svotu novca za novodišnji nastup, a evo i koliko!

1

Do dočeka Nove godine ima više od tri meseca, ali naša pevačica Milica Pavlović misli na sve, tako da je već ugovorila gde će pevati za doček.

Milica Pavlović
Milica Pavlovićfoto: Dragana Udovičić

Poznato nam je koliko je Milica bila angažovana i odgovrna od kada se pojavila na sceni. Njeni nastupi još tokom takmičenja u "Zvezdama granda" ostavljali su publiku bez daha, što zbog njenog izgleda, što zbog originalnih plesnih koreografija koje je pripremala vredno svaki put. 

 

Svesni smo toga da ju je objava drugog albuma još više podigla u muzičkom svetu, te su mnogi počeli da se otimaju za nju.

 

Dokaz za to jeste i to što je sada tek septembar, a menadžeri iz "Hiltona" su je kontaktirali još početkom meseca, kako bi je obezbedili za najlepšu Novogodišnju noć. Kako ih ne bi odbila, oni su joj ponudili ogromnu sumu novca, oko koje se Milica nije premišljala.

 

Svota od 35.000 evra za jednu noć je velika stvar, a znajući Milicu, ona će dati sve od sebe da ta noć bude svima specijalna i u lepom sećanju! 

Milici je bila čast što su baš nju izabrali da peva za doček, jer se u tom hotelu okuplja krem našeg društva, ali dolazi i dosta stranih gostiju, te joj je ovo odlična prilika da ugovori nastupe i za sledeću godinu. Ona se za svaki nastup sprema veoma dugo i misli na svaki detalj, pa je već počela sa pripremama. Sprema repertoar i počela je da traži idealnu haljinu. Svaka numera će biti pažljivo odabrana, a pošto je ona pravi šoumen, nije isključeno da će se presvući nekoliko puta u toku večeri - otkriva nam "Alo!".

Milica nije želela da govori o honoraru, ali je istakla da je zadovoljna što će za doček Nove godine pevati u "Hiltonu".

Svesna sam odgovornosti i daću sve od sebe da moj nastup bude spektakularan i da svi koji se odluče da zajedno sa mnom dočekaju 2019. godinu te noći budu puni pozitivne energije, snage i snova. U poslednje vreme sam malo preopterećena, jer punom parom radim na novim pesmama, ali nema sumnje da će decembar za mene biti zaista uspešan i polako postajem nestrpljiva da publici prezentujem sve ono na čemu već dugo radim sa svojim timom saradnika - rekla je uz osmeh Milica Pavlović za "Alo!".

 

makonda-tracker