slučajnost?

Upoznajte pojačanje: Ona godinama posećuje PSIHIJATRA, a pored toga što joj se majka time bavi, sada je ona dobila istoimenu ulogu u popularnoj seriji "Istine i Laži"!

0

Naša popularna pozorišna glumica Sofija Juričan nam otkriva nemile detalje o svom životu koji je sada na neki način povezan sa njenom ulogom koju je dobila.

sofija juričan
sofija juričanfoto: Marina Lopičić

Sa drugom novom sezonom serije "Istina i laži" nam dolazi i nova glumica koja će biti zamena psihologu Vanji, odnosno Borki Tomović

 

Radi se o Sofiji Juričan, a razlog zamene je to što Borka u privatnom životu broji dane do porođaja, dok njena i Sofijina junakinja Vanja dobija ćerku u prvim epizodama nove sezone.

 

Sofija je pre nego što je stala pred kamere dosta pričala o svemu sa svojom drugaricom Borkom, koja je posavetovala kako da što bolje odigra ulogu. Stoga, Sofija se nije toliko uplašila šta će reći publika o tome što dolazi kao zamena lika koga su već svi navikli da gledaju. 

 

Isto tako, ona smatra da je nezahvalno da uskoči u ulogu koju je neko pre nje uspešno igrao u 170 epizoda i da preuzme lik koji je publika zavolela i za koji se vezala.

sofija juričan
sofija juričanfoto: Marina Lopičić

I ja sam kao klinka mrzela kada se u mjojoj omiljenoj seriji promeni glumica. Ali čini mi se da su počeli da se navikavaju na mene, a posle scene porođaja stigle su i poruke podrške. Znala sam da će kada se desi neki jak emotivni trenutak, publika početi da stavlja znak jednakosti između mene i Vanje", rekla je Sofija.

Za Sofiju gluma predstavlja usku vezu sa psihijatrijom, jer kako i sama kaže, glumci se bave onim što ljudi kriju i što žele da zadrže daleko od očiju javnosti.

U opisu posla nam je da dođemo do najtananijih delova ličnosti. To mi je na neki način profesionalna deformacija. Dok pričam sa čovekom, duboko sam zagledana u njega, a na osnovu onoga što izgovori ili načina na koji gestikulira mogu prilično tačno da ga skeniram", otkrila nam je prelepa glumica

istine i laži
istine i lažifoto: Marina Lopičić

S obzirom na to da živimo u 21. veku i da je opšte poznato u svetu odlaženje kod psihijatra, ovde je i dalje to nešto o čemu se nerado govori i retko ko to prinaje. Međutim, za glumicu Juričan to ne predstavlja nikakav problem. 

 

Za nju je sasvim normalno da neko potraži stručnu pomoć ukoliko mu je potrebna, kao što je i ona sama uradila kada je imala 22 godine. Psihoterapija joj je spasila život, a ona je i dalje posećuje.

Dok sam studirala izgubila sam porodicu. Ostale smo samo mama i ja. Prvu pretpremijeru igrala sam na dan tatine sahrane. Potom su umrli baka i deka koji su me odgajali. Ubrzo je umrla i druga baka. Odjednom su svi nestali", ispričala je Sofija o ovim nemilim događajima koji su je zadesili.

 

makonda-tracker