herojski

Čudesna priča voditeljke Biljane Obradović, koja se suočila se sa tumorom pankreasa, a onda se zaljubila u svog princa u BELOM MANTILU: Da nije bilo njega... (FOTO)

0

Iako je ranije govorila da se više ne zaljubljuje, stvari su se očigledno promenile.

biljana obradović
biljana obradovićfoto: Vladimir Šporčić

Prethodnih meseci voditeljka Biljana Obradović prolazila je kroz svoj možda najteži period do sada, suočavajući se sa tumorom pankreasa.

 

Sumnju da se nešto ozbiljno dešava pokrenula je jedna fotografija na društvenim mrežama, ispod koje je Biljana napisala: "Da nije bilo njega... Njemu dugujem sve".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Obradovic (@biljanacity) on

 

Reč je docentu Nikici Gruboru, načelniku Prvog hirurškog odeljenja Kliničkog centra Beograda i najvećem stručnjaku za pankreas u regionu, prenosi magazin "Hello".

 

Iako je oduvek vodila zdrav život i redovno trenirala, nijedan njen simpton nije ukazivao na opasnost. Ni ona sama nije mogla da prepostavi šta se dešava. Bila je dovoljna samo jedan napornija vežba da izazove kobnu eksploziju.

 

Biljana je pre pet meseci operisana na Kliničkom centru. Nije želela da komentariše dramu koja joj se dogodila, ali ni da demantuje. Pored svega toga, uplele su se i druge, romantične, stvari u njenu priču.

 

Markantni lekar pravio joj je društvo na nedavnoj proslavi koju je organizovao magazin "Hello", te se može naslutiti da "hemije" između njih ima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biljana Obradovic (@biljanacity) on

 

 

makonda-tracker