kraj

Bivši muž, koji ju je nekada tukao, sada joj je najveća podrška: Anabela Atijas odlučila je da STAVI TAČKU na svoj brak posle PORODIČNOG NASILJA!

0

Kada ju je navodno Atijas tog 11. septembra udario i izvređao, srušio joj se svet i već narednog jutra rešila je da mu okrene leđa.

anabela i andrej
anabela i andrejfoto: Damir Dervišagić

Drama u odnosima supružnika Anabele i Andreja Atijasa dobija sudski epilog. Ceo postupak, sudeći prema izvorima, prlazi u nadležnost advokara i suda, jer supružnici ne mogu da prebrode nepremostive razlike u braku.

 

Nakon burnog perioda u zajedničkom život, priča o navodnom prebijanju, Anabela Atijas je odlučila da stavi tačku na brak sa Andrejom Atijasom.

 

Ona je danas započela brakorazvodnu parnicu. Posle pet godina života u braku, Anabela iza sebe ostavlja bračni život sa Atijasom, a iz braka sa njim dobila je ćerku Blankicu.

 

Kada ju je navodno Atijas tog 11. septembra udario i izvređao, srušio joj se svet i već narednog jutra rešila je da mu okrene leđa.

 

stop nasilju
stop nasiljufoto: Damir Dervišagić

Međutim, ostala je pribrana, iako želi da život nastave idući svako svojim putem. Ona navodno zbog deteta nije želela da krivično goni Andreja.

Zbog male Blankice Anabela će i posle razvoda ostati u kontaktu sa Andrejom, a ljubavne emocije je potisnula jer nije spremna na agoniju kakvu joj on priređuje svojim čestim pijanstvima. Njoj je život dovoljno haotičan i bez njega tako da nema snage za njegova stalna pravdanja i obećanja koja ne ispuni", otkriva Anabelin blizak prijatelj.

Anabela je uz Andreja imala dosta lepih trenutaka, ali mu ovo nije mogla oprostiti, a koliko joj je teško zna samo par ljudi iz njenog bliskog okruženja. Najveća podrška joj je bivši muž Gagi, koji joj dosta pomaže.

 

Atijas prvo nije priznao nasilje, a onda je navodno nakon priznanja molio Anabelu da mu oprosti i hvali je na sva usta.

Anabela je najbolji čovek, najbolja majka, najbolja supruga, najbolji prijatelj pa i najbolja ljubavnica", izjavio je Andrej.

Još na početku veze o Atijasu su kružile loše priče iz njegove rodne Bosne, jer je njegova bivša ljubav i žena njegovog sina, Jasmina Skender, tvrdila da on konzumira narkotike, što je Luna i potvrdila u predhodnom rijalitiju.

Da situacija bude još komplikovanija, Anabelu pored bračnih potresaju i finansijski problemi. Retko nastupa a njenom psihofizičkom stanju doprinosi i činjenica da je njena starija ćerka Anabela u rijalitiju "Zadruga".

 

Pre nekoliko dana Anabela je navodno otkazala i Lunin iznajmljeni stan u luksuznom delu Beograda.

 

 

makonda-tracker