iskren

Ako si uporan, daće ti se velika šansa: Zoran Pajić iz serije "Istine i laži" otkriva za čime traga u životu

0

Ekskluzivno za Glossy jedan od najpopularnijih glumaca iz trenutne postavke govorio je šta je za njega značila ova serija i šta mu je donela, koliko se poistovećuje sa likom koga glumi, koliko ima vremena za privatan život i čime se vodi.

zoran pajić
zoran pajićfoto: Promo

Publika će sredinom septembra imati priliku da uživa u drugoj sezoni popularne serije "Istine i lažI", koju već dugo iščekuje.

 

Jednog od glavnih likova u seriji Nikolu tumači mladi Zoran Pajić. Najviše ga je, kako kaže, privuklo u ovoj seriji da otkrije kakvi su likovi. Vremenom kako likovi sazrevaju, tako su i oni, glumci, sazrevali.

 

Voli što je deo projekta koji neguje i vraća se pravim vrednostima, a to su porodica i prijatelji. Veruje da je ceo život protkan istinama i lažima, ali da se on trudi da istina ispliva jer "svi mi negde lažemo i glumimo".

 

 

? #istineilazi

A post shared by Zoran Pajic Official (@orangezo) on

 

Smatra da se dobro snašao u ovoj ulozi jer on i Nikola imaju određene sličnosti. Kroz život ih vodi iskrenost i sloboda.

Nikola traga za slobodom i ja tragam za slobodom, da dođem do trenutka kada neću morati da budem ni pod kakvim uticajima", rekao je Zoran.

"Istine i laži" mnogo su Zoranu donele. Tu ne misli na popularnost, već na nove, divne ljude, prijatelje, a između ostalog i priliku da radi posao koji voli. Veruje da je to danas privilegija.

 

Teško je bilo biti glumac, priznaje Zoran. Budući da je završio privatnu Akademiju, dodaje da su se on i nejgove kolege često sesretale sa predrasudama režisera da nisudovoljno dobri glumci jer nisu sa Fakulteta dramskih umetnosti. Morali su mnogo više da se trude i dokazuju, da prođu kroz sve faze kako bi pronašli svoje mesto pod suncem.

 

 

A post shared by Zoran Pajic Official (@orangezo) on

 

Svestan je da danas čovek mora raditi i po četiri posla da bi dobro živeo. Ni sam ne zna šta će raditi nakon ovog projekta jer glumcu niko ne garantuje da će imati stalan posao. Međutim, ono što Zoran želi da poruči mladima jeste da ne odustaju.

Nemojte da čekate kod kuće, organizujte svoje kolege, neku predstavu, idite, putujte, samo nemojte da odustanete. Umetnost jeste ljubav. Ne radimo mi ovo zbog para, mi nismo Holivud. Mi ovo radimo iz ljubavi."

Krivo mu je pomalo što zbo svih svojih obaveza malo pažnje posvećuje porodici i prijateljima, ali se trudi, kako kaže, da svima udovolji i da se svakome javi jer je porodica ipak ono što je za ceo život.

 

 

makonda-tracker