događaj koji je promenio sve

Te noći je jedan čovek potegao pištolj na njega: Lenka otkriva zašto je sa Radetom Šerbedžijom pobegla iz zemlje (FOTO)

2

Poznata rediteljka i supruga slavnog glumca otkrila je događaj za koji malo zna. 

foto: Profimedia

Odmah mu se svidela, a 20 godina razlike, pokazaće se, nije smetalo ni njemu ni njoj. Uprkos njeznom prvobitnom neoduševljenju, kada su se upoznali, odmah su "kliknuli".

 

 

Da, bila je neka hemija, mada sam ja imala neke predrasude kad sam otišla u Suboticu, tek sam bila završila Akademiju. Više me privlačila neka alternativna scena i neke nepriznate i nepoznate vrednosti. Avangarda je bila pravac u kojem sam razmišljala, sva sam nešto bila u fazonu rušenja priznatih vrednosti. Rade je glumac koji je toliko priznat, voljen, koji je mnogo postigao pa se nije uklapao u moje ideje o svetu. Potpuno me razoružala ta njegova jednostavnost, iskrenost i čistoća, neki skoro dečački duh. Baš me osvojio kao čovek", rekla je kasnije Lenka.

 

Navodno su već nakon nekoliko dana počeli da žive zajedno, a Lenka danas tvrdi da dugo nije htela nikome da prizna da je sa njim.

 

Ali, već godinu dana kasnije njih dvoje su se venčali i ubrzo su čekali prvo dete. Ali, sreća im tada nije išla na ruku. Počeo je rat, a Šerbedžija je bio jednako omražen u Zagrebu i Beogradu jer je zagovarao mir. Najgore je krenulo baš kad im se rodila prva ćerka Nina.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker