događaj koji je promenio sve

Te noći je jedan čovek potegao pištolj na njega: Lenka otkriva zašto je sa Radetom Šerbedžijom pobegla iz zemlje (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Zoran Vukelić

06-08-2018 16:48h
Prvi put sam na Vašem portalu i hvala Vam na ovom divnom intervjuu sa čovekom kome se ovako mator divim.
A sad ono što mi smeta ne samo kod Vas već uopšte u medijima. Smeta mi što se pod navodnike stavlja tekst koji oni u stvari nisu izgvorili i protivi sa gramatičkoj sintaksi. Rade uvek koristi ijekavicu i to je sastavni deo njega i ja volim da ga tako slušam, kao što su mom sinu koji se sa svojim kolegom nalazio u Splitu prišli normalni Splićani (a ne nacionalisti i šovinisti) i zamolili ga da pričaju po "Beogradski" da čuju ono "bre" i ekavicu koju davno nisu čuli, a onda i napravili predivan gest uz čašćavanje i ćaskanje o svemu što nas je zadesilo ovih ludih godina, kada su normalni ćutali a oni drugi se drali. Na žalost, neki se deru i dalje, umasto da razmišljaju šta ćemo danas i sutra jer ne možemo između nas da podignemo "Kinaski zid", ili bi trebalo???!!!... možda. Eto toliko od mene.

Зоран

06-08-2018 19:48h
Шербеџија је омражен у загребу зато што је Србин, а у Србији зато што се никада није изјаснио као Србин, него се све заклања иза југословенства. Кад га хрвати појуре, онда побегне у Србију, па кад се све слегне, опет оде у хрватску. Е зато га ми Срби не волимо
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: