DEVOJAČKI SAN

Želite da se UDATE ZA PRINCA? Ima ih još nekoliko SLOBODNIH, pogledajte ko su oni

1

Kada se i princ Hari venčao, mnoge devojke su odustale od snova da se udaju za nekog plave krvi. Ipak, na svetu ima još slobodnih prinčeva, tako da ne gubite nadu.

 

A post shared by Fazza (@faz3) on

Šeik iz Dubaija

 

Šeik iz Dubaija Hamdan bin Mohamed bin Rašid Al Maktum je drugi od dvanaestoro dece svog oca šeika Mohameda i majke Hind. Godine 2008. proglašen je za prestolonaslednika i od tada obavlja svoje protokolarne dužnosti. Osim ekonomije, politike i međunarodnih odnosa, mladi šeik (35) piše pesme koje objavljuje pod nadimkom Fazza, a na Instagramu ga prati više od šest miliona ljudi. Školovao se u Dubaiju, završio studije javnih politika, a zatim i Londonsku školu ekonomije. Voli životinje, pogotovu punokrvne konje i kamile, zatim biciklizam, pešačenje, padobranstvo, ronjenje...Porodica je veoma bitna stavka u njegovom životu, pa dosta vremena provodi sa svojim sestrićima.

 

 

A post shared by Fazza (@faz3) on

 

Princ od Bruneja

Njegova porodica definitivno je najbogatija među plemićima jer se procenjuje da u svojoj riznici imaju oko 20 milijardi dolara. Princ od Bruneja

 

Princ Abdul Matin (26) deseto je dete i četvrti sin sultana Hasanala i šesti u redu za tron. Diplomirao je međunarodnu politiku i diplomatiju u Londonu, kao i na prestižnoj Kraljevskoj vojnoj akademiji u Sanderhurstu u Britaniji. Ima dozvolu za upravljanje helikopterom, pa lako može da skokne sa jednog mesta na drugo.

 

 

A post shared by Mateen (@tmski) on

Još kao mali zavoleo je konje, počeo da trenira polo, a na Jugoistočnim Azijskim igrama osvojio je timsko bronzano mesto u ovom sportu. U slobodno vreme voli adrenalin i ekstremne sportove poput padobranstva, svira gitaru i putuje po svetu. Voli mačke, ali ne obične, već tigriće, leoparde i ostale divlje mace koji su mu kućni ljubimci.

 

 

A post shared by Mateen (@tmski) on

 

makonda-tracker