iznenađena ili ne?

Što vas više znam, sve više sam ubeđen u jedno: Megan Markl dobila neočekivani komentar (FOTO)

0

Vojvotkinja od Saseksa se nije nadala ovim rečima. 

megan markl
megan marklfoto: Profimedia

U toku prethodne nedelje, Megan Markl i princ Hari razmenili su ozbiljne poljupce na polo meču u VIndzoru. Neminovno je tu "držao sveću" novopečenom bračnom paru Harijev prijatelj Načo Figeras.

 

Megan je imala tu čast da uruči trofej timu svog supruga, nakon što su pobedili u takmičenju čiji je cilj bio dobrotvorna delatnost - prikupljanje novca za decu koja su zaražena sidom. Polo zvezda Figeras bio je kapiten ovog tima i neprijatno držao trofej dok su se Megan i Hari ljubili ne samo pred njim, nego pred svima.

 

princ hari i megan markl
princ hari i megan marklfoto: Profimedia

Nakon cele te situacije, Figeras otvoreno je progovorio o svom prijatelju, princu Hariju, i ženi koju je princ upravo oženio. Na svom Instagram profilu, Figeras je napisao:

 

Ova devojka je zaista neverovatna. Što vas više znam, to sam sve više ubeđen da ste jedno drugo našli da biste promenili svet. Pređimo sve svoje granice. Učinimo svet boljim mestom.

U maju ove godine, nakon što je prisustvovao kraljevskom venčanju, Figeras je za Bazaar rekao da je to bio jedan neverovatan trenutak, neverovatno mesto, istorijski događaj, ali da je on pre svega tu bio zbog svog prijatelja.

 

 

makonda-tracker