DEVOJAČKI SAN

Želite da se UDATE ZA PRINCA? Ima ih još nekoliko SLOBODNIH, pogledajte ko su oni

1

Kada se i princ Hari venčao, mnoge devojke su odustale od snova da se udaju za nekog plave krvi. Ipak, na svetu ima još slobodnih prinčeva, tako da ne gubite nadu.

Kako se udati za princa
Kako se udati za princafoto: Profimedia

Nije sve izgubljeno, ima još slobodnih prinčeva, prenosi Stil.

 

Gde danas žive neoženjeni prinčevi? "Ovde ih više nećete naći", pisalo je u reklami jedne niskobudžetne britanske avio-kompanije. Zaputite se u malu i bogatu državu Luksemburg, jer tamo živi princ Sebastijan. O njemu se, nažalost, ne zna mnogo. Među najpoželjnijim svetskim neženjama plave krvi još su i belgijski princ, prestolonaslednik Jordana, šeik iz Dubaija, kao i mladi sultan od Bruneja. Sve što rade, prinčevi sa Istoka objavljuju na Instagram profilima, a mi vam otkrivamo neke detalje. Zajednički su im studije na prestižnim univerzitetima, moderan način života i ljubav prema sportu.

 

Luksemburški princ Sebastijan sa porodicom
Luksemburški princ Sebastijan sa porodicomfoto: Profimedia

Luksemburški princ

 

Princ Sebastijan (27) najmlađi je od petoro dece vojvode Henrija i vojvotkinje Marije Tereze i šesti u redu za luksemburški tron. Završio je Internacionalnu školu u svojoj zemlji, a zatim je otišao u SAD i stekao diplomu iz marketinga i komunikacija na Koledžu u Ohaju. Kao i svim plemićima, vojno obrazovanje je obavezno, pa je i mladi princ pohađao Kraljevsku vojnu akademiju u Senhurstu u Britaniji, u isto vreme kad i prestolonaslednik Jordana. Trenirao je ragbi, igrao čak i u nacionalnom timu, a voli i skijanje, plivanje i penjanje, kao i umetnost i putovanja.

 

Luksemburški princ Sebastijan
Luksemburški princ Sebastijanfoto: Profimedia

Princ od Jordana

Husein Bin Abdulah najstariji je sin jordanskog kralja i kraljice Ranije i prvi u redu za presto. Mladi princ (23) osim titule ima i obrazovanje sa prestižnih institucija. Završio je Džordžtaun univerzitet u SAD-u gde je studirao međunarodnu istoriju, kao i Kraljevsku vojnu akademiju u Velikoj Britaniji. Sa samo 20 godina predsedavao je jednom sednicom UN Saveta bezbednosti, vodi fondaciju i obavlja protokolarne dužnosti prestolonasledika. I pored svih obaveza, princ uvek nađe vremena i za mlađe sestre i brata, kao i za sport.

 

 

Belgijski princ

Ovaj plemić sa severa Evrope mogao bi se nazvati misterioznim, jer se o detaljima njegovog privatnog života najmanje zna. Kao sin sestre belgijskog kralja tek je deveti u redu za tron.

 

 

Belgijska kraljevska porodica
Belgijska kraljevska porodicafoto: Profimedia

Princ Joakim od Belgije (26) diplomirao je međunarodnu ekonomiju, menadžement i finansije na Univerzitetu u Milanu, a završio je i Pomorsku školu u Brižu i postao oficir belgijske mornarice. Mediji su pisali da je bio u vezi sa koleginicom sa studija, bogatom Španjolkom Viktorijom Ortiz.

 

Princ Joakim od Belgije
Princ Joakim od Belgijefoto: Profimedia

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

makonda-tracker