detalji o kojima se ćuti

IZA SAVRŠENE FASADE KRIJU SE SPLETKE, LAŽI I UCENE: Kejt Midlton nije oduvek bila OBOŽAVANA u kraljevskoj porodici, razlozi će vas ŠOKIRATI

3

Kraljica Elizabeta Druga nije uvek bila oduševljena lepoticom koju je Vilijam odabrao za svoju princezu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Znamo je kao smernu i savršenu vojvotkinju od Kembridža. Kejt Midlton je u javnosti predstavljena kao princeza koja živi svoj bajkoviti život.

 

Međutim iza te savršene fasade kriju se spletke, laži i ucene, prenosi Radar online.


1. Kejt toples

 

Vilijam i Kejt su 2012. godine bili na letovanju. Tom prilikom je vojvotkinja fotografisana kako se ponosno šeta u toplesu. Za manje od sat vremena fotografije golišave Kejt preplavile su svet.

 

Kraljica Elizabeta je navodno bila "zgrožena" nametljivim paparacima i njihovim nepoštovanjem privatnosti. Međutim, istina je da je Elizabeta bila više nego nezadovoljna slobodnim ponašanjem mlade vojvotkinje koja se drznula da se skine u toples i prošeta plažom.

 

2. Gola zadnjica slavne vojvotkinje

 

Samo što se smirila prašina oko fotografija golih grudi Kejt Midlton, uskoro su pristigle i fotografije na kojima se vidi njena gola zadnjica.

 

Naime, tokom jedne službene posete, princ Vilijam i Kejt Midlton su šetali kada je vetar podigao suknju mlade vojvotkinje i otkrio golu pozadinu i oskudan donji veš.

 

Kraljica Elizabeta je tada "nametnula" sopstvenog krojača vojvotkinji kako bi sprečila slične situacije u budućnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker