nisu odoleli

Prvi sočan POLJUBAC nakon venčanja: Megan Markl NIJE MOGLA da skine ruke sa svog muža (FOTO)

0

Megan Markl i princ Hari očigledno se ne plaše da pokaže malo ljubavi javno pred celim svetom.

megan markl i princ hari
megan markl i princ harifoto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa juče se pojavila na polo meču u Vindzoru kako bi podržala svog supruga dok igra. Iako sama nije učestvovala u samom sportskom nadmetanju, ona je imala svoje zaduženje - trebalo je da preda pehar pobedničkom timu, kojem se, naravno, prudružio njen muž.

 

 

Osim što je pomno posmatrala muža kako igra, svim srcem je i navijala. Princ Hari bio je u polo odeći i pokazao velika umeća kada je u pitanju ovaj sport.

 

Megan je meču prisustvovala u plavoj, teksas haljini koja je bila ispod kolena i koja joj je otkrivala ruke.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

Kada su ona i Hari odlazili sa terena, bivša glumica ga je pomazila po leđima i onda su se uhvatili za ruke. Nakon što je udelila pehar kapitenu pobedničkog tima, inače Harijevom prijatelju, Markl se okrenula ka svom suprugu i poljubila ga pred svima.

 

Iako novopečeni par ne bi smeo da pokaze osećanja na javnim događajima, obično nisu išli dalje od toga da se drže za ruke ili ona njega pod ruku. Jedini put kada su se poljubili u javnosti bilo je na dan njihovog venčanja na stepenicama Sen Džordž crkve. 

 

Njihovo ponašanje na polo meču je ipak opravdano. Oni ne smeju da pokazuju svoja osećanja na javnim događajima koji se tiču kraljevske porodice, pa su malo sebi dali malo oduška, s obzirom da je polo meč ipak samo zabava.

 

 

makonda-tracker