zauvek mlada

DANAS SLAVI 50. ROĐENDAN, A NIJE OSTARILA NI DAN: Ovo je TAJNA Dženifer Lopez! (FOTO)

3

Biti mladolikog izgleda u četrdesetim kao u dvadesetim je impresivno. A izgledati još mlađe? To je onda magija Bendžamina Batona.

 

 

Dženifer Lopez živi veoma izbalasniranim životom. Odricanja joj ne padaju teško jer se na njih navikla. Hrani se organskim namirnicama i ni najmanje ne pati za čokoladama i sladoledom. Često za doručak odabere proteinski šejk za doručak, lososa i salatu za ručak, a za večeru bira neku tradicionalnu latino hranu. Voli piletinu i svinjetinu posebno. Ovakva disciplina pomaže joj da izbegava kofein i alkohol već godinama.

 

Ono što mnogi ne znaju jeste da Džen izbegava sunce. Pre spavanja obavezno ispuni svoju rutinu nanošenja raznih krema. Voli prirodan izgled i voli da misli da drugi ljudi to na njoj cene.
 

Redovno meditira i tvrdi da meditacija svakome može pomoći. Često ističe da ne vredi očistiti organizam, ako se niste duhovno očistili pre toga.

 

Osim svega ovoga, pevačici posebno pomaže i dečko. Očigledno ona i Aleks žive punim plućima. Između njih su četiri razvoda i insistiraju sa izjavama da ne žure da postanu gospodin i gospođa. Uživaju u životu i ne žele bilo kakav pritisak.

 

 

It’s the lil quiet moments that matter the most...?

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

 

makonda-tracker