ČESTITKE

DEVOJKA IZ BRONKSA DANAS SLAVI PEDESETI ROĐENDAN: Dženifer će proslaviti divan dan sa porodicom, a ovo je njena životna priča! (FOTO)

2

Njenu karijeru bi svako poželeo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez danas puni 50. godina.

Devojka iz Bronksa čiji su roditelji Portorikanci karijeru je započela kao plesačica za američki bend New Kids on the Block 1991. godine. Posle uloge u filmu "Selena" i prvog albuma "On the 6" zvezda je bila rođena. U toku svoje dugogodišnje karijere snimila je osam studijskih albuma i 33 filma.

 

Sam početak muzičkog rolerkostera obeležila je veza sa reperom i muzičkim mogulom Paf Dedijem. Emotivni odnos je bio glavna tema svetske štampe nakon pucnjave u klubu koja se dogodila na Menhetnu 27. decembra 1999. godine. Došlo je do sukoba između Paf Dedija i njegovog štićenika sa drugim čovekom nakon čega se dogodio obračun vatrenim oružjem u klubu kojem je prisustvovala pevačica. Nakon ispitivanja u policiji i mutnih poslova u koje je bio umešan reper Dženifer Lopez je raskinula vezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Dženifer je bila u braku sa Kubancem Odžani Noom godinu dana kojeg je 2006. godine sprečila da objavi knjigu o njihovom braku koji je trajao godinu dana. Potom je usledio drugi brak sa koreografom Krid Džadom koji je takođe trajao godinu dana. Treću sreću je potražila sa rediteljem i glumcem Benom Aflekom, a par je u medijima predstavljen kao idealan par.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker