Glossy PRIČA NEDELJE

Branislav Lečić iskreno za Glossy: Nemam para za ćerkino školovanje (FOTO)

0

U trenutku kada ispraća godinu u kojoj se i zvanično razveo od novinarke Nine Lečić, naš slavni glumac otkriva kako je ponovo spreman za najdivnije emocije


 

foto: Damir Dervišagić

Tek je prva godina na Fakultetu savremenih umetnosti. Nadam se da će se pronaći u tome. Nikad na svoju decu nisam vršio pritisak čime treba da se bave, a čak sam ih odgovarao od toga da se bave glumom. Mi glumci znamo sve mračne i sjajne strane ovog našeg posla i ne bismo želeli da kroz to prođu i naši naslednici. Ana je sama odlučila da želi da bude glumica i sama mora da odgovara za to. Podržaću je i ako odustane od glume", iskren je brižni otac, koji je razočaran što nije uspeo svojoj ćerki da obezbedi odlazak na studije u Ameriku.

Odbili su je na Fakultetu dramskih umetnosti, ali su je primili u Njujorku. Iznenadio sam se kad je prošla na prijemnom jer je konkurencija bila velika. Ali ja nemam para za to jer je mnogo skupo. Godišnje treba izdvojiti oko 20.000 evra. Ana je dobila i popust od 30 odsto, ali ne vredi, ni to nije dovoljno. Ne mogu ja to da finansiram. Možda ćemo uspeti u tome da ode u Njujork na master studije", zaključuje Lečić.

 

makonda-tracker