Glossy PRIČA NEDELJE

Branislav Lečić iskreno za Glossy: Nemam para za ćerkino školovanje (FOTO)

0

U trenutku kada ispraća godinu u kojoj se i zvanično razveo od novinarke Nine Lečić, naš slavni glumac otkriva kako je ponovo spreman za najdivnije emocije

foto: Marina Lopičić


 

 

Izgubio se taj boemski duh. On se preselio u pozorišne klubove, gde se okupljaju glumci nakon odigranih predstava. Život se ubrzao i više nemam vremena da idem u kafanu kao nekada. Samo ponekad izađem s prijateljima koji nisu iz mog posla", ističe Lečić.

 

 

Inače, glumac je vezu s voditeljkom Ninom Radulović okončao prošle godine, nakon osam godina zajedničkog života, a 2007. podjednako burno se završio i njegov prvi brak s Ivanom Vujadinović, koja je kasnije rodila još troje dece. Lečić ni tada, a ni danas, nije zapostavio svoje obaveze prema porodici. Decu viđa makar jednom nedeljno, a s njima se čuje telefonom skoro svakog dana.

Bitno je da ne zapostavljaš decu, ali i da ih ne smaraš. Nisam stalno fizički s njima, ali sam uvek dostupan, često se čujemo. Ono što nisam nikada uspeo da razumem jesu očevi koji se razvedu, a ne brinu o svojoj deci. Ta nevina bića rođena su iz neke ljubavi, makar ona bila kratkotrajna i privremena, i zaslužuju našu pažnju i odgovornost. To nije ljudski", naglašava dramski umetnik, koji je posebno radostan što je njegova ćerka Ana odlučila da se upiše na glumu u klasi Vide Ognjenović.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker