Glumac progovorio o razvodu

Branislav Lečić: Nina i ja sve što je vezano za sina Lava planiramo zajedno

0

Branislav Lečić i Nina Radulović protekle godine stavili su tačku na šestogodišnji brak. Bivši supružnici u dobrim su odnosima, druže se i čuju telefonom, a sinčić Lav oboma je na vrhu liste prioriteta.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Branislav Lečić do sada nije želeo da razgovara na temu razvoda od atraktivne voditeljka Nine Radulović. Sada, on napominje da je sa bivšom suprugom u dobrim odnosima, ali da mu je razvod i te kako teško pao.

Kome pada lako razvod? To je poremećaj života. Ali, idemo dalje", izjavio je za Blic Branislav Lečić i dodao: "Nema tu sada prepreke, to je život. Sve je to subjektivna stvar. Teško jeste, ali šta sada. Imao sam toliko teških stvari u životu koje sam prevazišao."

Nina Radulović povodom razvoda: Lakše mi je da se smejem, nego da objašnjavam šta je pošlo naopako! (FOTO)

 

On je dodao da su ga pogodile spekulacije koje je čitao o svom razvodu i tome da više nije u kontaktu sa Ninom s kojom se venčao u oktobru 2010. godine, posle dve godine zabavljanja.

Pa mi se zajedno družimo i planiramo sve što je vezano za Lava. To je normalno kada imate dete", ističe Lečić.

foto: Vladimir Šporčić

Normalno je da se stalno čujemo i da smo u kontaktu. Čim imaš decu, moraš da pratiš razvoj deteta, to je normalna stvar da smo u dobrim odnosima", rekao je on.

makonda-tracker