foto

Mnogi smatraju da je ovo bila tajna poruka: Melanija prazničnom dekoracijom ismejala Mišel Obamu?

0

Kada je Bela kuća otvorila svoja vrata novinarima pred početak sezone praznika, niko nije očekivao da će čuvena Crvena soba izgledati baš ovako!

foto: AP Photo/Carolyn Kaster
foto: AP Photo/Carolyn Kaster

Novogodišnja dekoracija Bele kuće nikad nije lepše izgledala nego ove godine, slažu se mnogi. Trampovi su očigledno bili inspirisani baletom Krcko Oraščić i uloženo je mnogo truda i ljubavi da najpoznatija rezidencija na svetu izgleda bajkovito u prazničnim danima.

 

Njihov prvi Božić u Beloj kući izgledaće nestvarno: Očaravajuća praznična dekoracija po ukusu Melanije Tramp (FOTO)

 

Kada je pre nekoliko sedmica Melanija Tramp otvorila vrata Bele kuće i pokazala svetu očaravajuće ukrase u kojima će njena porodica i posetioci ovog zdanja uživati, ceo svet je uzdisao zbog maštovite dekoracije, ali ubrzo su se - kao i uvek kada je reč o Trampovima - pojavili negativni komentari.

 

1 / 14 Foto: EPA/OLIVIER DOULIERY

 

Naime, s posebnom pažnjom ukrašena je čuvena Crvena soba, koju je prva dama Amerike odlučila da napuni - slatkišima! Na pomalo ekstravagantan način, u ovoj sobi je izložen veliki broj slatkiša crvene boje. Tu su bombone, karamele, šećerni štapići i mnoge druge poslastice, koje okružuju prelepu novogodišnju jelku.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker