POSLEDNJE PRIPREME ZA VELIKI DAN

Dok Novak sprema iznenađenje za svadbu: Viktor Troicki se prvi put oglasio o Aleksandrinoj trudnoći i polu bebe (FOTO)

0
Srpski teniser Viktor Troicki prekosutra će izgovoriti sudbonosno "da" svojoj trudnoj verenici Aleksandri Đorđević.
foto: Instagram
foto: Instagram

Pripreme za venčanje koje će se održati u nedelju, 27. novembra, već su pri kraju, a jedan od najvažnijih gostiju i Viktorov drug Novak Đoković trebalo bi da stigne u Beograd dan pred slavlje. Kako prenosi "Alo!", Đoković, koji je poznat kao veliki veseljak, raduje se velikom danu svog prijatelja, pa je već spremio i spisak pesama koje će naručivati od muzike.

 

11 dana pred bitan dan procurela izuzetno važna informacija: Da li će zbog OVE vesti Aleksandra i Viktor morati da reorganizuju venčanje?! (FOTO)

 

Novak je nekoliko puta isticao da se odlično provodi uz narodnjake, posebno uz hitove Tome Zdravkovića, i da mu je omiljena pesma "Kafana je moja sudbina", pa je to prva pesma za Viktorovu svadbu. Na podugačkoj listi nalaze se još i pesme "Ej, Branka, Branka" Tome Zdravkovića, "Ne daj me, majko" Mire Škorić, "Polomiću čaše od kristala" Miroslava Ilića, "O svemu mi pričaj ti" Milana Topalovića Topalka...

 

foto: Profimedia

Dok drug Nole pakuje kofere za dolazak, mlada i mladoženja užurbano se spremaju da dočekaju goste. Jelena Đoković takođe s velikim nestrpljenjem očekuje svadbu Aleksandre i Viktora. Dok ne stigne u Beograd, ona, Stefan i Nole trude se da svaki trenutak provode zajedno.

 

Iako Troicki godinama izbegava da za medije govori o privatnom životu i trudi se da intimu drži u strogoj tajnosti, ipak je ispričao kako teku završne pripreme za svadbu i kako se Aleksandra i on osećaju pred veliki dan koji ih očekuje.

 

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker