prelepo i potpuno drugačije

Nije se udala u venčanici: Smeo i originalan stajling Aleksandre Jeftanović sa svadbe koji će se dugo prepričavati (FOTO,VIDEO)

0
Dan nakon crkvenog venčanja i krštenja ćerke i sina voditeljka je i pred matičarem rekla "da" svom izabraniku Aleksandru Švraki.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Aleksandra Jeftanović i Aleksandar Švraka juče su organizovali svadbenu ceremoniju za prijatelje i rodbinu, i to dan nakon što su se venčali u crkvi i krstili ćerku i sina.

 

Mlada je sve iznenadila i oduševila svojim smelim i originalnim odevnim izborom, pa je umesto klasične venčanice odabrala čipkane pantalone.


Najvažniji dan u životu ne može da prođe bez doze glamura: Zavirite u salu u kojoj se venčava Aleksandra Jeftanović (VIDEO)

 

foto: Zorana Jevtić

Veselju u jednom beogradskom restoranu prisustvovalo je oko 150 zvanica, a među prvima je stigla pevačica Ana Stanić s mužem Momčilom Lavrnićem i sinom, a odmah zatim i Biljana Obradović, s kojom je Aleksandra devedesetih godina počela karijeru u emisiji "Siti".

 

Oko 17 časova Aleksandar i Aleksandra su i pred matičarem izgovorili sudbonosno "da", a onda je počela luda žurka, na kojoj je, po mladinoj želji, pevao Saša Matić.

 

 

Najemotivniji trenutak koji je obeležio njeno venčanje: Ovu pesmu je Aleksandra Jeftanović odabrala za prvi ples (VIDEO)

 

Mladenci su se upoznali pre šest godina preko zajedničkih prijatelja. Ljubav između njih brzo je planula. Mada su oboje priželjkivali brak, što potvrđuje i njihova egzotična veridba na Karibima 2013, Aleksandrina trudnoća učinila je da promene planove. Početkom 2015. voditeljka je rodila Anu, a pre pet meseci na svet je stigao i Aleksa.

 

Sve detalje venčanja Aleksandre Jeftanović možete pročitati u novom broju magazina Story koji je u prodaji od petka 16. septembra.

makonda-tracker