biće glavna

Jedan od najsimpatičnijih trenutaka na venčanju: Ana Ivanović ispoštovala jedan (ne)popularni srpski običaj (FOTO)

0
Naša najpopularnija teniserka juče je stupila u brak s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a tom prilikom nije odolela prilici da ispoštuje jedan simpatičan običaj našeg naroda...
foto: Fonet
foto: Fonet

Mladenci su nasmejani stigli u opštinu. Prvo je iz gondole izašla Ana, u dugoj beloj haljini s puštenom kosom i malo šminke, i brzo je ušla u zgradu. Za njom je koračao njen muž, koji je mahnuo ekipi Kurira, koja je ekskluzivno prenela sve detalje svadbe veka.

 

Anina druga haljina će vas oduševiti koliko i venčanica: Nina Badrić otkrila detalje sa svadbene proslave o kojoj piše cela Evropa (FOTO)

Ana i Švajni su jedva čekali da ih matičar proglasi mužem i ženom. Anu je posle ceremonije prvo izljubila svekrva, dok je Bastijan prve čestitke dobio od tasta, koji mu je poručio da pazi i čuva njegovu ćerku", otkriva izvor blizak paru.

Prema saznanjima Kurira, teniserka je ispoštovala jedan od srpskih običaja - na venčanju je zgazila mladoženju. Prema narodnom verovanju, to znači da će ona biti glavna u kući.

 

Prijateljice zauvek: Ana Ivanović za kumu odabrala poznatu Srpkinju (FOTO)

 

Nakon opštinskog venčanja, koje je trajalo oko pola sata, bračni par se sa članovima porodice brodićem odvezao u drugi kraj grada, gde je upriličen svečani ručak.

 

Tek u popodnevnim satima počele su da pristižu zvanice. Svatovi porodice Ivanović stigli su iz Beograda preko Hrvatske, dok su Švajnijevi gosti došli iz Minhena.

 

Nju je voleo pre Ane: Ovako izgleda bivša devojka Bastijana Švajnštajgera (FOTO)

 

Za njih su sinoć priređeni večera i koktel dobrodošlice, a za danas je zakazano crkveno venčanje, kao i gala slavlje, na kojem će Ana poneti raskošnu venčanicu vrednu nekoliko desetina hiljada evra.

makonda-tracker