Venčanje o kojem priča cela Turska

Zbog nje je Bali-beg za malo izgubio glavu: Udala se strasna Tatarka! (FOTO)

0
U tišini i daleko od medijske pompe, dok su svi reflektori bili upereni na ostrvo Džunda i svadbu Kenana Imirzalioglua i Sinem Kobal, u Istanbulu su se 14. maja 2016. godine venčali mladi glumci Ezgi Ejuboglu i Kan Jildirim...
foto: Instagram
foto: Instagram

Lepu Ezgi, vlasnicu tri fakultetske diplome, znamo kao Tatarku Ajbige iz serije "Sulejman Veličanstveni", strasnu devojku zbog koje je Bali-beg, zahvaljuću Hureminim intrigama, umalo ostao bez glave.

 

Oženio se najveći turski zavodnik: Najlepši detalji venčanja Kenan Imirzalioglua i Sinem Kobal (FOTO+ VIDEO)

 

Ovih dana mladi bračni par je privukao pažnju fotografijama sa medenog meseca koji provode na romantičnom Baliju, pa se cela priča vratila i na prelepu svadbu koju su organizovali u jednom istanbulskom hotelu.

 

Upoznali su se pre tri godine na setu serije "Ulan Istanbul", turskoj verziji čuvenog filma "Žaoka". Kan je igrao člana ekipe varalica koji uzimaju od bogatih i pohlepnih kako bi spasli životu čoveku kome duguju mnogo.

 

Venčanje Sinem Kobal i Kenana Imirzalioglua nije moglo da prođe bez ovoga: Detalj koji im je preoteo slavu (FOTO)

 

Ezgi je gostovala u jednoj epizodi, ali sasvim dovoljno da bukne ljubav između nje i Kana. Prošle sezone zajedno su igrali u seriji "Sreća" i potom odlučili da kroz život nastave rame uz rame.

 

 

A photo posted by Ezgi Eyüboğlu (@ezgieyuboglufans) on

 

makonda-tracker