predivno!

Detalj na šlepu je poseban: Dileta Leota se udala za slavnog fudbalera, a od lokacije do venčanice ― SVE JE ČISTA MAGIJA

0

Dileta Leota i Loris Karijus su se venčali na italijanskom ostrvu u intimnoj i magičnoj atmosferi.

Dileta Leota se udala za Lorisa Karijusa
Dileta Leota se udala za Lorisa Karijusafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Jedna od najpoznatijih voditeljki na i novinarki na svetu, lepa Italijanka Dileta Leota, udala se za svog partnera, nemačkog fudbalera Lorisa Karijusa, s kojim je prošle godine dobila ćerku Ariju.

 

Pre Karijusa, Leotu su povezivali s brojnim poznatim muškarcima, među kojima je bio i čuveni turski glumac Džan Jaman, ali sada ona uživa u pravoj ljubavnoj i porodičnoj sreći.

 

Novinarka i fudbaler venčali su se na italijanskom ostrvu Lipari, pored Sicilije, a ambijent je bio, jednom rečju, bajkovit.

 

Fudbaler Njukasla i Italijanka su se venčali, a nakon ceremonije, usledila je zabava s divnim pogledom na more i prirodu. Na svadbi je pevala Diletina prijateljica Elodi, a od gostiju su tu bile brojne poznate ličnosti, među njima i Kjara Feranji.

 

 

Bilo je 160 gostiju, a zanimljivo je to što je baš na dan venčanja Karijus napunio 31 godinu.

 

Diletina venčanica

 

Posebna modna poslastica bila je venčanica Dilete Leote. Prelepa Italijanka birala je romantičnu i glamuroznu kreaciju za svoj poseban dan, u maksi-varijanti i s bogatim šlepom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lagiornatadeivip_

 

Spreda je haljina skroz zatvorena i ima duge rukave, a bila je prekivena insertima od čipke preko celog predela grudi i ruku, dok model ima gola leđa, čime se doprinosi šik momentu.

 

 

Poseban detalj jeste izvezena rečenica All I ever wanted (Sve što sam ikada želela) na šlepu venčanica. Diskretno i prelepo, a ovu rečenicu je Dileta napisala u opisu fotografija s venčanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Dileta Leota nije uspela da se skloni sa jakog pljuska (VIDEO)

 

makonda-tracker