PREDIVNA

Udala se Dragana Kosjerina! Voditeljka izgovorila sudbonosno "da" zgodnom stomatologu

0

Dragana i Bojan danas su izgovorili to čuveno, sudbonosno "DA"

UDALA SE DRAGANA KOSJERINA
UDALA SE DRAGANA KOSJERINAfoto: Dragan Kadić

Voditeljka Dragana Kosjerina i njen izabranik Bojan Perduv venčali su se danas u crkvi, pred kumovima, porodicom i prijateljima. Mladenci su stigli u skupocenom automobilu marke Porshe, a mladina venčanica je zasenila sve.

 

I dok se Dragana kretala prema ulazu u crkvu, korak uz nju su išle njene drugarice i sestra, koje su nosile dugački šlep, koji se vukao iza haljine sirena kroja u beloj boji. One se ni jednog trenutka nisu odvajale od nje.

 

Uska kracija oduševila je sve prisutne, jer je istakla Draganino kao izvajano telo. Voditeljka je imala i bele prelepe cipele na visoku štiklu, koje su dodatno izdužile njenu liniju.

Uz nju je blistao njen kum, koji ju je uveo u crkvu,  i nema ko nije primetio i njegov stajling. Bele pantalone savršeno su se uklopile sa belom košuljom i teget sakoom modernog kroja koji je nosio raskopčan. Na nogama lagane cipele u takođe teget boji učinile su da izgleda savršeno. 

 

On je u ruci nosio buket belog cveća, bidermajer koji će po izlasku iz crkve lepa Dragana baciti okupljenim neudatim devojkama. Dragana je rukom pridržavala haljinu koja se vukla po podu kako bi mogla lepo da korača.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

I dok je Dragana plenila pažnju svih okupljenih stigao je i njen izabranik Bojan, koji je bio izuzetno elegantan i spreman da se zavetuje svojoj izabranici na večnu ljubav.

 

On je oduševio sve okupljene savršeno skrojenim odelom modernog kroja, sašivenim po njegovim merama ispod kojeg je imao belu košulju i leptir mašnu, koja je svemu davala dozu prefinjenost.

 

Na ovu svečanost pozvani su njihovi najbliži prijatelji i porodica, a nakon venčanja zajedno će se uputiti u jedan poznati beogradski restoran u kojem će uživati u hrani, piću i odličnoj zabavi. 

 

Bonus video:

Venčanje Dragane Kosjerine

 

makonda-tracker