savršena

Najpoznatija svetska voditeljka pokazala TRUDNIČKI STIL: Trendseterke odmah pohitale da kupe sve što su videle na njoj

0

Jedna od najpoznatijih voditeljki na svetu Dileta Leota pokazala kako i u trudničkim danima može da se izgleda odlično 

foto: Instagram / diletaleotta
foto: Instagram / diletaleotta

Voditeljka Dileta Leota prošetala je danas Milanom i pokazala da trudnoća nije nešto što može da je spreči da izgleda fantastično. 

 

Naime, lepa Dileta nedavno je saopštila da će uskoro postati mama, a sada je te vesti i potvrdila pokazavši svoj trudnički stomak. 

 

Ona je ponela odevnu kombinaciju kojoj je teško odoleti, pa ne iznanađuje što su mnoge trendseterke odmah otišle da kupe sve što je voditeljka imala na sebi. 

 

 

Udoban zimski tedi kaput braon boje godinama unazad je jedan od omiljenih zimskih komada koje u oramaru ima gotovo svaka žena. Osim što je veoma topao ovaj kaput se i odlično uklapa uz gotovo svaku odevnu kombinaciju. Upravo to je bio razlog da postane apsolutni must have svake zimske sezone. 

 

Uz njega Dileta je iskombinovala baggy pantalone i bluza rolku potpuno iste nijanse bež boje. Sve ovo se idealno uklopilo sa tedi kaputom, a umesto štikli koje je do sada često nosila Dileta se sada odlučila za kežual patike, koje su idealne za šetnju.

 

Lepa voditeljka pokazala trudnički stil koji oduševljava
Lepa voditeljka pokazala trudnički stil koji oduševljava foto: Vincenzo Aloisi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Kako bi celoj kombinaciji dala dozu elegancije Dileta je odlučila da ponese nešto elegantniju torbu. Takođe, neizostavan deo njenog autfita su i sunčane naočare, koje je ponela i ovog puta.

 

Uvek negovana i lepa Dileta i sada, u poodmakloj trudnoći izgleda sjajno. Ona je dokaz da trudnice ne moraju da nose samo široke odevne komade u kojima izgledaju još krupnije, već mogu uživati u uskim modelima koje preporučuju brojni svetski modni kreatori. 

 

 

makonda-tracker