čestitamo

Intimna ceremonija, uzavrela atmosfera, a tek kad vidite mladinu VENČANICU: Oženio se omiljeni pevač iz Zvezda Granda

0

Pre nekoliko meseci ju je verio, a sada je usledila i svadba za pamćenje 

Oženio se Armin Jusufović
Oženio se Armin Jusufovićfoto: Instagram / arminjusufović

Među brojnim takmičarima koji su prošli kroz muzičko takmičenje Zvezde Granda bilo je onih koje je publika odmah zavolela bez obzira na to što možda nisu osvajali prvo mesto ili se takmičili do samog kraja. 

 

Jedan od njih bio je i Armin Jusufović, koji je dobio titulu jednog od najomiljenijih pevača u prethodnim sezonama.

 

Na društvenim mrežama Armin je podelio prelepe vesti koje se tiču njegovog privatnog života. Naime, mladi pevač se pre izvesnog vremena pohvalio da je zaprostio svoju devojku Ajli, a sada su odlučili i da se jedno drugom zakunu na večnu ljubav. 

 

 

Intimno venčanje i svadba upriličeni su u jednom restoranu, a na osnovu fotografija i storija koje su kačili na društvenim mrežama moglo se videti da su mladenici i gosti bili veoma veseli, a atmosfera uzavrela. 

 

Kao i što treba da bude, mlada je pokupila sve pohvale i simpatije okupljenih gostiju blistajući u belom venčanici sirena kroja, dok je Armni bio veoma elegantan u klasičnom odelu crne boje sa kravatom. 

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

Iako su imali bend koji ih je zabavljao tokom cele proslave, mladi pevač nije mogao da propusti priliku da ne zapeva na svojoj svadbi, a pored hitova uz koje su skakali ,svi se raznežili kada je otpevao čuvenu pesmu Tome Zdravkovića „Za Ljiljanu“.

 

Svoj talenat osim u takmičenju, Armin je pokazao i kada je počeo da peva sve, od Merlina do Sinana. Još jednom je pokazao da je titula omiljenog otišla zasluženo njemu uprkos činjenici da mu je pobeda za malo izmakla. 

 

Bonus video:

 

Šta jedan od učesnika poznatog takmičenja kaže o svom poslu pogledajte u videu 

 

 

makonda-tracker