(foto)

Odabrao je da se posveti njoj i ćerkici: Supruga Nemanje Stevanovića je lepotica BEZ PREMCA i noćas je OČARALA Beograd

0

Kako izgleda supruga Nemanje Stevanovića? 

nemanja stevanović i jelena upoznali su se na njegovom
nemanja stevanović i jelena upoznali su se na njegovomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Nemanja Stevanović bio je jedan od najpopularnijih "Zvezda Granda", a kasnije je bio aktuelan u svetu medija zbog veza sa svojim poznatim koleginicama, kao i učešću u rijalitiju. 

 

Međutim, kada je upoznao svoju srodnu dušu Jelenu, posvetio se njoj i porodici koju su zajedno osnovali.

 

Jelena Stevanović godinama se bavila manekenstvom, ali je to nije sprečilo da završi fakultet, međutim zbog porodice karijeru je rešila da stavi u drugi plan.

 

 

Jelenu sam "snimio" na jednom svom nastupu. Celo veče smo se gledali, a na kraju sam joj prišao. Bila je malo suzdržana jer sam poznat, ali samo se femkala — rekao je učesnik "Zvezda Granda".

 

Nemanja i Jelena imaju ćerku Mašu, a pevač je jednom prilikom izjavio da je ona centar njegovog sveta i da zato ne bi ni hteli još dece. Za svoju suprugu ima da kaže samo jedno: njihhov brak je idealan. Zato je izabrao da se potpuno posveti njoj i Maši, pa je možda njegova karijera zbog toga malo i stavljena po strani.

 

 

— Znam da svi kažu da brak zahteva kompromis i odricanje, međutim, moram da priznam da kod nas toga nema. Ne dozvoljavamo sebi da zapadnemo u situaciju u kojoj ćemo jedno drugome činiti ustupke. O svemu iskreno razgovaramo i ne postoji niko i ništa oko čega bismo se prepirali. Naravno, i mi imamo momenata kada zbog lošeg dana izgovorimo nešto što ne mislimo, ali brzo to rešavamo jer nijedno nije zlopamtilo. Mogu da se pohvalim idealnim brakom — izjavio je Nemanja jednom prilikom.

 

Nemanja i Jelena pojavili su se noćas u Beogradu na promociji pesama pevačevog kolege Joce Stefanovića u jednom beogradskom restoranu, a lepa supruga Zvezde Granda odnela je sve poglede. Ovako njih dvoje danas izgledaju:

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

makonda-tracker