lepe vesti

Poznati pevač postao TATA: Amar Gile sinu dao ime STARINSKO IME koje ima prelepo značenje

1

Porodica Amar Gileta postala je bogatija za još jednog mališana 

foto: Instagram / amargileofficial
foto: Instagram / amargileofficial

Popularni pevač Amar Gile Jašarspahić podelio je na Instagramu lepe vesti. Naime, njegova izabanica Mirela danas je na svet donela dečaka.

 

Ponosni roditelji su se razmišljali između nekoliko imena, ali, kako je on jednom prilikom rekao, on se tu najmanje pitao. Ipak, čini se da je i ona sam prezadovoljan onim koje su odabrali.

 

Naime, Amar Gile i Mirela su odlučili da sinu daju ime Zlatan.

Ime Zlatan je južnoslovenskog porekla i simboliše osobu koja je poput zlata, plemenita i dragocena.

 

 

Ovo nije tipično ime koje se često može čuti na ulici, pa ne iznenađuje činjenica da je mali broj roditelja koji u današnje vreme svojim sinovima daju ime Zlatan.

 

Veruje se da je nastalo po istoimenom plemenitom metalu, te da će dečaci koji ponesu ime Zlatan biti “zlatna deca”, a potom i “zlatni ljudi”.

 

Amar je ove lepe vesti čuo dok je bio na nastupu u Bugarskoj, a on ih je odmah podelio sa svojim najdražima. Ubrzo su njegov profil preplavile poruke čestitanja na prinovi, a i on je sam na svoj stori okačio nekoliko najdražih poruka.

 

Amar Gile posto otac po drugi put
Amar Gile posto otac po drugi put foto: Instagram / amargileofficial

 

Da podsetimo, pevač iz prvog braka ima sina Darisa, nedavno je govorio o dolasku drugog naslednika.

 

- Bio sam malo skeptičan, plašio sam se kako će on da reaguje, da li će da se buni, da li će to dete da voli, ali kada je čuo, Daris je izjavio da bi voleo da dobije brata – rekao je pevač za Grandonline svojevremeno.

 

Amar Gile se od prve supruge razveo posle skoro četiri godine braka.

 

- Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom - izjavio je pevač tada.

 

 

makonda-tracker