(foto)

Bila je JEDNA OD NAJLEPŠIH u bivšoj Jugi: Ovako je Suzana Mančić izgledala pre 34 godine na venčanju s Nebojšom Kunićem

0

Pre 34 godine, Suzana Mančić udala se za Nebojšu Kunića, a danas postoji samo jedna fotografija koja otkriva kako je izgledala kao mlada!

suzana mančić ima iza sebe brak s nebojšom kunićem, za kog se udala 1989.
suzana mančić ima iza sebe brak s nebojšom kunićem, za kog se udala 1989.foto: Nemanja Nikolić

Jedna od najlepših žena u Jugoslaviji bila je svakako Suzana Mančić, koja je decenijama mamila uzdahe jačem polu. 

 

Iako je već u sedmoj deceniji, ona ne krije da se ne podvrgava estetskoj hirurgiji, a ima posebne cake za mladolik izgled.

 

Ne idem kod hirurga, to se vidi. To je mnogo nege, a to podrazumeva kvalitetne kreme i kozmetiku. Po ceo dan sam pod teškom šminkom, pa nemam vremena da odmorim lice, osim noću kada spavam. Uveče stavim hranljivu kremu, serum obavezno i koliko je moguće sna — rekla je Mančićeva u emisiji Pusti brigu.

 

Ona je danas srećno udata od 2018. godine za Grka Simeona Ocomokosa, kome odmila tepa Simica, ali pre Simice, bila je u braku s Nebojšom Kunićem, s kojim je dobila ćerke Teodoru i Nataliju.

 

I dok su Teodora i Natalija definitivno nasledile maminu lepotu i odavne izrasle u prelepe mlade žene, mnogi ne znaju ko je njihov otac i kako on izgleda. U pitanju je Nebojša Kunić, član Sedmorice mladih, a Suzana se za njega udala 1989. godine. Suzana je govorila o tome kako se oni slažu posle razvoda i istakla da je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima jer su se rastali prijateljski i bez svađe.

 

1 / 10 Foto: M.M./ATAImages


Čujem se s bivšim suprugom Nebojšom bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da tako i treba da bude. Ćerke Natalija i Teodora se redovno čuju s ocem, nijednog trenutka nisam uticala na to da na bilo koji način narušim njihov odnos. Ne pominjem ga često u javnosti jer on ima svoj život. On je jedan deo mog života koji niti mogu niti želim da izbrišem — rekla je jednom prilikom Suzana.

 

Na internetu se može naći samo jedna fotografija sa venčanja Suzane Mančić i Nebojše Kunića sa venčanja.

 

Suzana je nosila tada popularne glomazne venčanice, s izraženim dekolteom i pufnastim rukavima. Pogledajte kako su izgledali:

 

Bonus video

Suzana Mančić o ljubavi iz mladosti:

 

 

makonda-tracker