pravi se brzo i lako

Može da se jede i toplo i hladno: Jelo kojim je Suzana Mančić preko stomaka došla do Simicinog srca

1

Suzana Mančić provodi leta sa suprugom Simeonom u njegovoj rodnoj Grčkoj, a ne voli svaki dan da ide na plažu, pa rado ostaje u kuhinji

Suzana Mančić godinama je u ljubavi sa Simeonom Ocomokosom, uspešnim Grkom
Suzana Mančić godinama je u ljubavi sa Simeonom Ocomokosom, uspešnim Grkomfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Popularna voditeljka Suzana Mančić više puta je pričala o svojoj ljubavi prema kuvanju, a upućeni je ocenjuju kao vrsnu kuvaricu.

 

Kako je ona pričala, vrlo mlada je počela da savladava prve recepte.


Počela sam da kuvam vrlo rano. Već sa 12, 13 godina umela sam da napravim i ručak i desert, i da takvim iznenađenjem sačekam roditelje kada se vrate s posla – ispričala je Suzana svojevremeno.

 

Budući da ima veliku porodicu, njene veštine u kuhinji uvek su dobrodošle, a Suzanin suprug Simeon Ocomokos, inače uspešni grčki biznismen, ima priliku da uživa u njima. Kako je voditeljka pričala ranije, ona u Grčkoj provodi letnje mesece i tada rado kuva dok njen Simica, kako ga je zvala, zajedno uživaju u jedinstvenoj prilici da provedu zajedno svaki sekund dana.


Ovo je jedina prilika kada smo zajedno od jutra do mraka. Podsećamo se na neke male nežnosti, mi smo jako dugo zajedno. Volimo da popijemo kafu zajedno, da čitamo zajedno. Ponekad i skuvam, pa mi on kaže: "Mančić, ovo si odlično skuvala" – ispričala je voditeljka.

 

Suzana Mančić godinama je u ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom
Suzana Mančić godinama je u ljubavi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosomfoto: Dragana Udovičić

Ona je tada istakla da su Simeon i ona željni mirnog i opuštenog života kod kuće, a u tim trenucima najradije pravi čorbicu od povrća.


– Jelo je jako prijatno za ove vruće dane. Evo daću vam recept: potrebne su vam tikvice, paradajz, beli luk i celer. Sve to naseckate, bacite u šerpu, nalijete vodom i posle sat vremena imate ukusan obrok – podelila je Suzana Mančić svoj recept u "Pulsu Srbije".


Nije ljuto, nije teško, jede se kašikom, i može da se jede i hladno – rekla je Suzana.

 

Voditeljka Suzana Mančić odlična je kuvarica
Voditeljka Suzana Mančić odlična je kuvaricafoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ona je za Story jednom ispričala i da, dok boravi u Grčkoj, nema želju da svaki dan ide na plažu, pa umesto toga iznenadi ručkom porodicu koja dolazi sa sunčanja i plivanja.


Pa, zna se da sam ja glavna kuvarica tokom leta! Ne ide mi se baš svaki dan na plažu, tako da volim da ih iznenadim ručkom kada se vrate sa kupanja. Rerna nam je stalno uključena s obzirom na to da je moja sestra specijalista za kolače. Teško je odoleti dobrom zalogaju i vratiti se u Beograd sa vitkom figurom. Život nije bajka – zaključila je.

 

 

makonda-tracker