(FOTO)

Stan od 175 kvadrata u kom je posebna pažnja posvećena RUSKOM KUTKU i TERASAMA: Zavirite u RASKOŠAN dom Suzane Mančić

0

Proslavljena voditeljka i nekadašnja loto devojka, pleni harizmom i danas na svakom koraku.

Suzana Mančić
Suzana Mančićfoto: Milan Maricic/ATAImages

Suzana Mančić spada u one javne ličnosti koje su uvek ljubazne, neposredne i spremne za razgovor, a baš zahvaljujući takvom stavu, opstala je sve ove godine i i dalje važi za jedno od omiljenih TV lica.

 

Često je privlačila pažnju svojim životom, uspešno se nosila sa svim problemima i izazovima, a pored svega, opet je ostala simbol jednog vremena i večna inspiracija.

 

Ona je jednom prilikom otvorila i vrata svog doma u kom sad živi već duže od decenije, a kako sama kaže, prestonička buka joj ne smeta, te uprkos svemu, uživa u svom domu.

 

Voditeljka je nekad živela u Zemunu, u Moskvi i na Kipru, ali žilu kucavicu srpske prestonice ne bi menjala ni za šta.

 

- Ima i prednosti i mana živeti u centru grada. Ulica kneza Miloša jedna je od najprometnijih, ovuda prolaze i sve demonstracije, uvek je bučno. Dešavalo nam se da po nekoliko dana ne možemo prozor da otvorimo ako su napolju neki radovi. Ali, s druge strane, zanimljivo je kad ispod prozora vri život, ovo je žila kucavica prestonice.

- Rekla bih da sam ovim stanom zaokružila sve svoje selidbe. Zgrada u kojoj živim sazidana je iste godine kada sam se ja rodila, s tim što sam ja u mnogo boljem stanju nego ona. Komšije su veoma fine. U prvi mah, kada sam se doselila ovde, malo su zazirali od mene, mislili su valjda da sam uobražena, da ću glumiti neku zvezdu, ali su brzo shvatili da sam normalna osoba - ispričala je ona.

 

Stan Suzane Mančić
Stan Suzane Mančićfoto: Dragana Udovičić

Suzanin stan je prilično prostran, s obzirom da se radi o 175 kvadrata, a jedna od prednosti je i ta da ima čak tri terase, prepune cveća.

 

- Stan je prostran i sunčan, dvostrano je orijentisan i ima tri terase prepune cveća. Sve sama negujem, ali nažalost, slabo mi uspeva jer je u centru grada veliko zagađenje. Da ne pominjem letnje temperature, od kojih su mi sve ruže propale. Na terasi koja gleda na crkvu svako jutro pijemo kafu, a to je i kutak moje ćerke Natalije, jer je pušač.

 

Brojni predmeti koje je kupovala na putovanjima ili dok je živela u Moskvi, zauzimaju bitno mesto i sad, kako sama ističe, ona nameštaj nikad ne kupuje, već samo presvlači.

 

1 / 11 Foto: Dragana Udovičić

 

- U svom domu čuvam stvari koje se nasleđuju generacijama. Moja mama je u miraz donela takozvanu tursku sobu, od koje su ostale samo dve male biblioteke, a ostali delovi su prodati za vreme okupacije da bi se preživelo. Mnogo toga sam donela i sa putovanja, recimo ruski kutak, dosta porcelana, srebrnine, umetničke slike... Sve sam to kupovala dok sam živela u Rusiji.

- Trosed na kom trenutno sedimo star je najmanje 30 godina, zreo je za četvrto presvlačenje. Ja inače ne menjam nameštaj, nego samo presvlačim. Po meni, dom čine stvari od kojih svaka podseća na nešto važno, na putovanja, lepe trenutke. Imam nekoliko hiljada knjiga, nemam više mesta u stanu gde da ih smestim. Dosta literature, najviše dečje, poklonila sam nedavno na jednoj akciji - rekla je jednom prilikom Suzana za Glossy.

 

 

makonda-tracker