njena magija

Ima tajnu metodu: Suzana Mančić ne ide kod hirurga, ne voli da trenira, ali uz ovu CAKU izgleda sjajno i sedmoj deceniji

0

Suzana već decenijama važi za jednu od najlepših dama među našim javnim ličnostima. 

 

Lepa Suzana je otkrila tajnu svog izgleda
Lepa Suzana je otkrila tajnu svog izgleda foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Suzana Mančić iako je već zagazila sedmu deceniju života izgleda mlađe nego što joj to piše u krštenici.

 

To je još veći podvig ako se uzme u obzir da je popularna Suza priznala nije jedna od onih koji svoj izgled čuvaju ili popravljaju posetama hirurgu. 

 

Međutim, ona ima druge tajne uz pomoć kojih blista u nakon šezdesete godine. 

 

- Ne idem kod hirurga, to se vidi. To je mnogo nege, a to podrazumeva kvalitetne kreme i kozmetiku. Po ceo dan sam pod teškom šminkom, pa nemam vremena da odmorim lice, osim noću kada spavam.  Uveče stavim hranljivu kremu, serum obavezno i koliko je moguće sna - rekla je Mančićeva u emisiji Pusti brigu. 

 

Suzana ne voli da trenira niti ide kod hirurga
Suzana ne voli da trenira niti ide kod hirurga foto: Damir Dervišagić

Uz to što ne ide kod hirurga, Suzana ne voli da posećuje teretani ni da radi vežbe. No, zato se ima druge metode da zategne svoje telo.

 

- Koristim sva dostignuća anti-ejdžinga i nege tela koja dođu u Beograd. Podmlađujem se na sve moguće načine, a da su prirodni - kaže Mančićeva.

 

Suzana je brigu o svom izgledu prepustila modernim tehnologijama i kaže da je jako zadovoljna rezultatima. 

 

- Od prošlog leta sam rešila da sredim figuru i otkrila sam aparat koji se zove endosfera. Išla sam kao blesava, svaki drugi dan. Skinula sam obime, zategla sam se, jer nisam osoba koja će da vežba -  otkrila je Suzana u emisiji Pusti brigu.

 

 

makonda-tracker