(foto)

Među zvanicama i — Jovana Stojiljković i Goran Bogdan: Bajkovita svadba u Dubrovniku na kojoj se ne zna ko je bio lepši

0

NBA zvezda Jusuf Nurkić oženio se devojkom Eminom Durić, a pojavili su se brojne poznate ličnosti iz regiona...

jovana stojiljković i goran bogdan u belom na večeri uoči venčanja jusufa nurkića i emine durić
jovana stojiljković i goran bogdan u belom na večeri uoči venčanja jusufa nurkića i emine durićfoto: instagramprintscreen/tarikfilipovic

Jedan od najboljih košarkaša u regionu odlučio je da stane na ludi kamen! 

 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić venčao se sa dugogodišnjom devojkom Eminom Durić, a njihova svadba događaj je o kojem se već dva dana govori u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, gde se sve i odigrava, tačnije, u Dubrovniku.

 

Njihovom važnom danu prisustvovale su brojne poznate ličnosti iz regiona i nekoliko NBA igrača, a zanimljivo je da velika proslava, zapravo, traje već dva dana.

 

 

Jusuf i Emina napravili su svadbu na tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku, a prethodnog dana su okupili svoje zvanice na svečanoj večeri, takođe u Duborvniku. Ne samo na dan venčanja, i uoči venčanja su svi bili toliko elegantni i prelepi.

 

1 / 5 Foto: Instagram/printscreen

 

Među gostima bili su Jovana Stojiljković i Goran Bogdan, koji se retko pojavljuju zajedno u javnosti i svoju višegodišnju vezu drže pod velom tajnosti.

 

 

Tu su i čuveni Hrvati Tarik i Lejla Filipović, Dino i Viktorija Rađa... Oni su se pojavili i prethodne večeri na "probi venčanja", pa i na samoj zvaničnoj ceremoniji.

 

 

Mlada je stigla na venčanje u japankama, što je svim medijima bilo veoma zabavno: ona je stigla peške, a nekoliko minuta ranije iskrcala se iz čamca na obalu.

 

Upoznali su se u Tuzli, dok je Emina bila studentkinja, a Jusuf sa reprezentacijom BiH boravio u tom gradu. Utisci nakon prvog susreta su im bili drugačiji, Jusuf Nurkić je odmah "pao" na šarm lepe farmaceutkinje, dok je Emina Durić morala bolje da upozna svog budućeg supruga.

 

Bonus video

Jusuf Nurkić baca telefon:

 

 

makonda-tracker