(foto)

Vatreni poljupci, igra i NEZABORAVNI TRENUCI: Pogledajte kako izgleda zasluženi odmor Novaka Đokovića u Dubrovniku

0

Najbolji srpski teniser s porodicom obilazi Jadran, a trenutno uživa u čarima Dubrovnika, gde je stalno na meti paparaca

Novak i Jelena Đoković na odmoru na Jadranu
Novak i Jelena Đoković na odmoru na Jadranufoto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

 

Srpski teniser Novak Đoković, statistički najuspešniji u istoriji ovog sporta, trenutno puni baterije pred početak priprema za predstojeći US Open.


Nakon što je stigao do finala Vimbldona, Novak je rešio da se opusti, pa se s porodicom jahtom uputio duž obale Jadrana, a mediji javljaju da su Đokovići trenutno u prelepom Dubrovniku.


Hrvatski paparaci uspeli su da ovekoveče nekoliko trenutaka njihovog odmora, a Novak i njegova supruga Jelena Đoković su uhvaćeni, između ostalog, i tokom vatrenog poljupca.

 

Par je uživao i u igri s decom, šali, plivanju i zabavi, a u jednom momentu Novak je gurnuo Jelenu u more, na šta su se najmlađi slatko nasmejali.


Kako je sve to izgledalo, pogledajte u galeriji.

1 / 5 Foto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

 

Podsetimo Novak i Jelena Đoković zajedno su još od srednjoškolskih dana. Prvi put se ona pojavila na nekom njegovom turniru kao Đokovićeva devojka davne 2006. godine, u Amersfortu, a od tada je njegova najveća podrška u najlepših i najtežim trenucima velike karijere koju je izgradio u međuvremenu.

 

Par se venčao venčao na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori u julu 2014. godine, a potom su dobili sina Stefana i ćerku Taru.

 

 

 

 

BONUS VIDEO: Doček za Novaka u Beogradu

Pogledajte kako su jednom prilikom navijači iznenadili Đokovića u njegovom rodnom gradu

 

 

makonda-tracker