prelepo i romantično

Njenog oca i dedu zna CELA NAŠA ZEMLJA! Ko su NAJLEPŠA Srpkinja u Grčkoj i zgodni biznismen za kog se udala?

1

Ćerka slavnog košarkaša i unuka još slavnijeg pevača, nekada proglašena za najlepšu ženu u Grčkoj, našla je sreću kraj zgodnog brokera.

prelepa 'srpska grkinja' ana prelević našla je svoju ljubavnu sreću sa zgodnim brokerom
prelepa "srpska grkinja" ana prelević našla je svoju ljubavnu sreću sa zgodnim brokeromfoto: Instagram Printscreen/annaprelevic

Prelepa Ana Prelević je jedna od onih žena sa ovih prostora koje su osvojile svojom harizmom i Evropu! Ona je u Grčkoj osvojila titulu "mis", pored svih tamšnjih žena, a njenu porodicu dobro znate.

 

Njen otac je košarkaš Branislav Prelević, legenda "Crvene zvezde" i solunskog PAOK-a, a deda joj je proslavljeni pevač i legenda jugoslovenske muzike Đorđe Marjanović.

 

 

Ana je veći deo svog života provela u Grčkoj, jer je njen tata igrao u Solunu i tamo gradio svoju košarkašku karijeru, a upravo u ovoj zemlji ona je našla i ljubav svog života!

 

 

Ana se nedavno udala za grčkog biznismena Nikitasa Nomikosa, brata poznate grčke voditeljke Dukise Nomiku, a njihova svadba bila je potpuno bajkovita.

 

Venčali su se u u grčkoj pravoslavnoj crkvi, a deliće glamuroznog slavlja koje su priredili za bojne zvanice objavili su i na društvenim mrežama.

 

Ana je nosila raskošnu venčanicu od čipke, a poseban trenutak bio je mladenački ples – uz kultnu pesmu Ko nekad u osam mladinog deke Đorđa Marjanovića.

 

 

I dok je Ana poznato TV lice, ali se bavi i preduzetništvom te ima svoj brend sportske odeće, Nikitas  je uspešan brodski broker, tj. bavi se transportom robe morem i međunarodnom trgovinom.

 

Kako se da videti na Instagram profilu ovog zgodnog momka, on voli da često objavljuije selfije, fotke sa plaže, ali i fotke sa svojom Anom.

 

 

Od samog početka veze, Ana ne krije koliko je srećna sa svojim dragim.

 

 Osećam se divno, toliko sam srećna i puna zahvalnosti. Šta bude trebalo da dođe, doći će na vreme — kazala je Ana na početku veze, a povodom veridbe je napisala:

 

— Rekla sam da. Život mi je postao prelep u poslednjih godinu i po dana. Slobodno mogu da kažem da živim najlepši period u svom životu i zahvalna sam na tome. Već duže vreme znam da sam pronašla svog budućeg muža, svog muškarca, tako da je ovo, definitivno, bilo najlakše `da` koje sam u životu izgovorila.

 

 

Pre Nikitasa, Ana Prelević je bila u vezi sa grčkim pevačem Giorgosom Sabanisom od 2014. do 2016. godine, a 2017. godine njeno srce je ukrao grčki košarkaš Joanis Papapetruo. Nakon toga, upoznala je Nikitasa i ispostavilo se da je on njena srodna duša.

 

Ana je, inače, sa 18 godina otišla u Veliku Britaniju na studije medijskih komunikacije u Londonu. Posle tri godine je diplomirala i vratila se u Grčku. Iste godine je postala mis te zemlje, a posle toga je i predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010 u Las Vegasu.

 

BONUS VIDEO

Udala se Džejova ćerka:

 

makonda-tracker