srećno

Udala se najlepša Novosađanka: Venčanica dostojna moderne princeze, a torta - ovakvu do sada sigurno niste videli

0

Nakon veridbe na Mikonosu poznati par je izgovorio sudbonosno da i u Srbiji

Udala se Una Krlić
Udala se Una Krlićfoto: Instagram / unakrlic

Poznati model i influenserka Una Krlić odlučila je da svom vereniku Pavlu Anušiću kaže sudbonosno da u jednom poznatom klubu u Sremskoj Kamenici.

 

Njih dvoje su pre izvesnog vremena na Mikonosu upriličili veridbu, a sada su otišli korak dalje.

 

Unu Krlić mnogi znaju, a mlade dame obožavaju njen savršen stil koji često koriste kao inspiraciju za savršene autfite za sve prilike. Pavle Anušić je advokat i rođeni brat našeg poznatog modnog dizajnera Mihaila Anušića.

 

 

Njih dvoje su upriličili proslavu na kojoj su se jedno drugom zakleli na ljubav pred uskim krugom prijatelja i porodice, a onda su uživali u odličnoj hrani i muzici.

 

Na vratima restorana pisalo je "Dobrodošli, ljubav između dve osobe protkana je tananim nitima ljubavi svih dragih bića! Hvala vam što ste deo naše ljubavi. U potpisu Una & Pavle".

 

Sve oči prisutnih bile su uprte u Uninu prelepu venčanicu, a ni mladoženja nije zaostajao za njom.Beli sako u kombinaciji sa belom košuljom i crnom kravatom učinio je da Pavle izgleda božanstveno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNA (@unakrlic)

 

Osim prelepih stajlinga mnogim gostima za oko je zapala i neobična torta, koju možete pogledati na fotografijama sa venčanja ovog preslatkog para. 

 

Una je za ovu priliku izabrala venčanicu u ivory nijansi. Jednostavna, elegantna, top venčanica prati liniju tela, dok volumizirani rukavi u obliku cveta i forever more natpis na plaštu venčanice daju chic wedding impuls.

 

Kada je reč o nakitu, akcenat stavlja na suptilnu Van Cleef Alhambra ogrlicu od 18K zlata u kombinaciji sa perlabelim sedefom. Nešto kasnije sudbonosno da krunisano je Cartier LOVE burmom od žutog zlata, piše Journal.rs.

 

The Day bio je simbolično obeležen sintagmom Una & Pavle koja je u stopu pratila mladence i zvanice tokom celog dana.

 

 

 

makonda-tracker