očaravajuća

NIJE tipična devojka fudbalera: Ovo je lepotica koja je ukrala srce Ademu Ljajiću ― i zbog koje je rekao NE transferu

0

Strani mediji javili su juče da je srpski fudbaler odbio već dogovoren transfer u moskovski Spartak jer njegova devojka ne želi da živi u Rusiji

foto: Instagram
foto: Instagram

Fudbaler Adem Ljajić je, tvrdi turski list "Foto Spor", "sklonjen" iz prvog tima Bešiktaša jer je odbio već dogovoren transfer u Spartak iz Moskve. Kako tvrde, na njegovu odluku uticala je devojka Zubejda Buba Dazdarević, koja ne želi da stanuje u Moskvi.


Adem Ljajić je u vezi s lepom Zubejdom već neko vreme, a prvi put se pisalo o njihovoj ljubavi u januaru 2019. godine, a par je mnogo kasnije podelio prvu zajedničku fotografiju.

 

 

Oni ne žele pažnju medija i obično drže svoju intimu daleko od javnosti, pa tako nisu ni pričali o svojoj ljubavi. Kako je jednom prilikom otkrio izvor blizak paru, Adem i Zubejda poznaju se još od detinjstva, budući da su oboje odrastali u Novom Pazaru.

 


Zanimljivo, oni se poznaju još iz mlađih dana. Bili su bliski i pre nego što je Ljajić postao uspešan fudbaler. Zubejda je slikarka, završila je magistarske studije u Skoplju i imala je veliki broj samostalnih i kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Ona radi kao nastavnica likovne kulture u jednoj osnovnoj školi u Novom Pazaru. Zanimljivo, popularna Buba iza sebe ima jedan brak i majka je dve devojčice ― otkrio je izvor.
 

 

makonda-tracker